Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ MPDCLUB P-Π.ΦΑΛΗΡΟ


Ημερίδα καριέρας από το mpd club στο Παλαιό Φάληρο

Συντάκτης / NextDeal
Τρίτη, 29 Μαϊου 2012 14:24
    Ημερίδα καριέρας από το mpd club στο Παλαιό Φάληρο

    Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε   στο Δημαρχείο Παλ. Φαλήρου η ημερίδα καριέρας που διοργάνωσε το mpd club σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η πλαισίωση  των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το mpd club με το κατάλληλο προσωπικό.Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου κ. Χατζηδάκης Διονύσης, η Αντιδήμαρχος κ. Ανδρικοπούλου Βίκυ, ο πρώην Νομάρχης κ. Κανέλλος και δημοτικοί σύμβουλοι.
    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των εταιρειών από διοικητικά μέλη. Το Iatrica εκπροσώπησε και έκανε την παρουσίασή  ο κ. Κουταλάς Μανώλης - Εκτελεστικός Διευθυντής Δικτύου Ιατρείων, από την WYRTH HELLAS η κ. Κάτσου Ιωάννα -  Υπεύθυνη Επιλογής και Ανάπτυξης Εργασίας,
    από την Neon Energy ο κ. Μουμούρης Κώστας – Διευθυντής Δικτύου, από το περιοδικό Vina News ο κ. Πετυχάκης Μιχάλης – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, από τις Εκδόσεις Σπύρου ο κ. Σπύρου Ευαγ. – Εκδότης, από τον Όμιλο Δεληολάνη ο κ. Δεληολάνης Θανάσης – C/O του Ομίλου, από την Ε.Ι.Α.Σ ο κ. Λευτεριώτης Σπύρος – Διευθυντής, από την BONUM TERRAE ο κ. Κοντοσώρος Νίκος –Εκπρόσωπος, από το mpd radio ο κ. Λεόπουλος Παναγιώτης -Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού, από την Photoe-mail ο κ. Σκαλίδης Μανώλης και τέλος από το mpd club ο κ. Μουντάκης Βασίλης – Ιδρυτής του mpd club και περιφερειακός διευθυντής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.
    Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τα βιογραφικά τους στους παρευρισκόμενους συνεργάτες και ενημερώθηκαν για την φύση των εργασιών που αναζητούν.
    Το mpdclub διοργανωτής αυτών των εκδηλώσεων μένοντας πιστό πάντα στο στόχο του για την καλύτερη ποιότητα Ζωής. προσπαθεί να εξασφαλίσει σε αυτές τις  δύσκολες μέρες, όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τα μέλη και τους φίλους του και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της  εκδήλωσης .
    Διάδωσε το

    HMEΡΙΔΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Π. ΦΑΛΗΡΟ


    Την Δευτέρα 28 Μαΐου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Δημαρχείο Παλ. Φαλήρου η Ημερίδα Καριέρας που διοργάνωσε το mpd club σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου.
    Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η πλαισίωση  των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το mpd club με το κατάλληλο προσωπικό.
    Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου κ. Χατζηδάκης Διονύσης, η Αντιδήμαρχος κ. Ανδρικοπούλου Βίκυ, ο πρώην Νομάρχης κ. Κανέλλος και δημοτικοί σύμβουλοι.
    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των εταιρειών από διοικητικά μέλη. Το Iatrica εκπροσώπησε και έκανε την παρουσίασή  ο κ. Κουταλάς Μανώλης - Εκτελεστικός Διευθυντής Δικτύου Ιατρείων, από την WYRTH HELLAS η κ. Κάτσου Ιωάννα -  Υπεύθυνη Επιλογής και Ανάπτυξης Εργασίας,
    από την Neon Energy ο κ. Μουμούρης Κώστας – Διευθυντής Δικτύου, από το περιοδικό Vina News ο κ. Πετυχάκης Μιχάλης – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, από τις Εκδόσεις Σπύρου ο κ. Σπύρου Ευαγ. – Εκδότης, από τον Όμιλο Δεληολάνη ο κ. Δεληολάνης Θανάσης – C/O του Ομίλου, από την Ε.Ι.Α.Σ ο κ. Λευτεριώτης Σπύρος – Διευθυντής, από την BONUM TERRAE ο κ. Κοντοσώρος Νίκος –Εκπρόσωπος, από το mpd radio ο κ. Λεόπουλος Παναγιώτης -Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού, από την Photo e-mail ο κ. Σκαλίδης Μανώλης και τέλος από το mpd club ο κ. Μουντάκης Βασίλης – Ιδρυτής του mpd club και περιφερειακός διευθυντής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.
    Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τα βιογραφικά τους στους παρευρισκόμενους Συνεργάτες και ενημερώθηκαν για την φύση των εργασιών που αναζητούν.
    Το mpdclub διοργανωτής αυτών των εκδηλώσεων μένοντας πιστό πάντα στο στόχο του για την καλύτερη ποιότητα Ζωής. προσπαθεί να εξασφαλίσει σε αυτές τις  δύσκολες μέρες, όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τα μέλη και τους φίλους του.
    Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της  εκδήλωσης .

    Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

    mpdclub- εργαστηρι


    Πολιτισμός: Μια ακόμα κοινωνική δράση από το Club που αγαπάει τη ζωή και στηρίζει τον άνθρωπο
    Μια ακόμα κοινωνική δράση από το club που αγαπάει τη ζωή και στηρίζει τον άνθρωπο: Τοmpdclub.
    Την Πέμπτη 10 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, "Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη" πραγματοποιήθηκε μια τρίωρη πρωινή εκδήλωση αφιερωμένη στη συνεργασία του πολύ σπουδαίου αυτού Συλλόγου και των ανθρώπων του mpdclub.
    Η εκδήλωση είχε πανηγυρικό κλίμα μια και όλα τα άτομα που προστατεύονται από το Σύλλογο, οι οικογένειές τους και όλοι οι εργαζόμενοι θα παραλάμβαναν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την κάρτα μέλους τουmpdclub. Με τη συγκεκριμένη κάρτα θα μπορούν να έχουν ιδιαίτερα προνόμια στο χώρο της Υγείας και ειδικότερα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο καθώς και μια σειρά άλλες παροχές και εκπτώσεις σε περίπου 1.000 επιχειρήσεις από κάθε κλάδο.
     
     
    Επιγραμματικά, αναφέρεται πως τα μέλη της κάρτας δικαιούνται Δωρεάν ιατρικούς ελέγχους και ιατρικές επισκέψεις στις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες της Αθήνας, επίσης μπορούν να επωφεληθούν και από σημαντικές εκπτώσεις, που φτάνουν μέχρι και το 40% της τιμής. 
     
    Όλοι οι άνθρωποι του mpdclub προχώρησαν στην πράξη αυτή εκτιμώντας το έργο και την πορεία ενός μη κερδοσκοπικού Συλλόγου, ο οποίος έχει ιδρυθεί από το 1978 και όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί με ζήλο τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτή η ανιδιοτελής προσπάθεια των ανθρώπων καθώς και ο ιδιαίτερος ζήλος των ατόμων, που φιλοξενούνται στις εγκλαταστάσεις του Συλλόγου ήταν που ευαισθητοποίησε τους συνεργάτες του mpdclub και τους ώθησε να ΄προσφέρουν την κάρτα μέλους τους ως μία μικρή αναγνώριση του έργου και των αναγκών του Συλλόγου.
     
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι μαθητές του κέντρου, μέλη των οικογενειών τους, οι εργαζόμενοι και το Δ.Σ. του Συλλόγου, οι οποίοι υποδέχθηκαν με τον πιο ζεστό τρόπο, τον κ. Μουντάκη Βασίλη, ιδρυτή του mpdclub και τον κ. Αλεξόπουλο Παναγιώτη πιστοποιημένο συνεργάτη τουmpdclub. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή σε όλη τη διάρκεια της παράδοσης των καρτών.
     
    Το mpdclub θιασώτης της αξίας της κοινωνικής προσφοράς, δηλώνει "παρών" και υποστηρίζει έμπρακτα κάθε μορφή εθελοντισμού, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες και προβάλλοντας τον ανιδιοτελή αγώνα τους. 
     

    Τρίτη 15 Μαΐου 2012

    mpdclub- EΡΓΑΣΤΗΡΙ

    Κοινωνική προσφορά από το MPD Club

    Συντάκτης / NextDeal
    Τρίτη, 15 Μαϊου 2012 13:39
    Την Πέμπτη 10 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη» πραγματοποιήθηκε μια τρίωρη πρωινή εκδήλωση αφιερωμένη στη συνεργασία του πολύ σπουδαίου αυτού Συλλόγου και των ανθρώπων του mpdclub.
    Η εκδήλωση είχε πανηγυρικό κλίμα μια και όλα τα άτομα που προστατεύονται από το Σύλλογο, οι οικογένειές τους και όλοι οι εργαζόμενοι θα παραλάμβαναν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την κάρτα μέλους του mpdclub. Με τη συγκεκριμένη κάρτα θα μπορούν να έχουν ιδιαίτερα προνόμια στο χώρο της Υγείας και ειδικότερα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο καθώς και μια σειρά άλλες παροχές και εκπτώσεις σε περίπου 1.000 επιχειρήσεις από κάθε κλάδο. Επιγραμματικά, αναφέρεται πως τα μέλη της κάρτας δικαιούνται Δωρεάν ιατρικούς ελέγχους και ιατρικές επισκέψεις στις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες της Αθήνας, επίσης μπορούν να επωφεληθούν και από σημαντικές εκπτώσεις, που φτάνουν μέχρι και το 40% της τιμής.
    Όλοι οι άνθρωποι του mpdclub προχώρησαν στην πράξη αυτή εκτιμώντας το έργο και την πορεία ενός μη κερδοσκοπικού Συλλόγου, ο οποίος έχει ιδρυθεί από το 1978 και όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί με ζήλο τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτή η ανιδιοτελής προσπάθεια των ανθρώπων καθώς και ο ιδιαίτερος ζήλος των ατόμων, που φιλοξενούνται στις εγκλαταστάσεις του Συλλόγου ήταν που ευαισθητοποίησε τους συνεργάτες του mpdclub και τους ώθησε να ΄προσφέρουν την κάρτα μέλους τους ως μία μικρή αναγνώριση του έργου και των αναγκών του Συλλόγου.
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι μαθητές του κέντρου, μέλη των οικογενειών τους, οι εργαζόμενοι και το Δ.Σ. του Συλλόγου, οι οποίοι υποδέχθηκαν με τον πιο ζεστό τρόπο, τον κ. Μουντάκη Βασίλη, ιδρυτή του mpdclub και τον κ. Αλεξόπουλο Παναγιώτη πιστοποιημένο συνεργάτη τουmpdclub. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή σε όλη τη διάρκεια της παράδοσης των καρτών.
    Το mpdclub θιασώτης της αξίας της κοινωνικής προσφοράς, δηλώνει "παρών" και υποστηρίζει έμπρακτα κάθε μορφή εθελοντισμού, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες και προβάλλοντας τον ανιδιοτελή αγώνα τους. 

    Προσφορά του Mpdclub στο "Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη"

    Προσφορά του Mpdclub στο "Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη"

    Σαν σήμερα... γένους θηλυκού: 15 Μαίου :: VIVAnews

    Σαν σήμερα... γένους θηλυκού: 15 Μαίου :: VIVAnews

    Κυριακή 13 Μαΐου 2012

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΜΑ!!

    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.vivanews.gr%2Farticle.php%3Fid%3D19470&h=-AQE_By7_AQGBtuhfUz6cZQdmGAr2-99X01fOKc0dyh6hzg


    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣΣΣ!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

    Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

    Σαν σήμερα... γένους θηλυκού: 11 Μαίου :: VIVAnews

    Σαν σήμερα... γένους θηλυκού: 11 Μαίου :: VIVAnews

    ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 28/5 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

    Ημερίδα Καριέρας στο Παλαιό ΦάληροΗμερίδα Καριέρας διοργανώνει το mpdclub σε συνεργασία με το Δήμο Π. Φαλήρου, τη Δευτέρα 28/5/12. 

    Όπως τονίζει σε σχετικό δελτίο τύπου τύπου ο κ. Β. Μουντάκης, «Ανοίγουμε επαγγελματικούς ορίζοντες και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τόσο εμάς, όσο και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, που θα βρίσκονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου του Π. Φαλήρου, τη Δευτέρα 28/5/12, με σκοπό την ενημέρωσή σας για τη φύση των εργασιών, που αναζητούν και την παραλαβή των βιογραφικών σας».

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις εταιρείες που θα συμμετέχουν σε αυτή την ημερίδα από το www.mpdclub.gr ή στο τηλέφωνο του γραφείου του club: 210 9212 333 και από το δημαρχείο Π. Φαλήρου, υπό την αιγίδα του οποίου γίνεται η όλη διοργάνωση.

    Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

    MPDCLUB -KΗΦΙΣΙΑ


    mpdclub: ασφάλισε μικρούς μαθητές παιδικών σταθμών στη Κηφισιά

    Συντάκτης / NextDeal
    Παρασκευή, 04 Μαϊου 2012 10:51
      mpdclub: ασφάλισε μικρούς μαθητές παιδικών σταθμών στη Κηφισιά
      Την Τετάρτη 2 Μαΐου στο δημαρχείο της Κηφισιάς, έγινε η παράδοση του ομαδικού Συμβολαίου κάλυψης από ατύχημα των μαθητών των παιδικών σταθμών του δήμου Κηφισιάς. Το mpdclub σταθερό στις αξίες του και ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της αντιδημάρχου κ. Νίνας Βλάχου προχώρησε στη δωρεά του Συμβολαίου αυτού προς όλους τους μικρούς του φίλους, ξεκινώντας έτσι το αφιέρωμα στην οικογένεια για όλο το μήνα Μάιο. Θα συνεχίσει τις δράσεις του στην Κηφισιά έχοντας παρουσία στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση του δήμου "ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ", που είναι και αυτή αφιερωμένη στα παιδιά.
      Η οικογέννεια αποτελεί τη λυδία λίθο της κοινωνίας μας και  για το mpdclub είναι αυτή που συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Έτσι στις μέρες μας, που τόσο πολύ δοκιμάζονται οι αξίες και οι θεσμοί αυτοί, ο κ. Μουνντάκης Βασίλης ιδρυτής του mpdclub και χορηγός του Συμβολαίου αυτού, προχώρησε επίσης και στη χορηγία της κάρτας του club καθώς και του οδηγού υγείας σε όλους τους μικρούς μαθητές της πόλης της Κηφισιάς. Την επικοινωνία των προνομίων αυτών ανέλαβε ο πιστοποιημένος συνεργάτης κ. Αλεξόπουλος Παναγιώτης.
      Έτσι επιβεβαιώνεται και πάλι πως όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία συνεργάζεται σωστά με τους δημοτικούς παράγοντες μιας πόλης μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους δημότες.
      Στη φωτογραφία η στιγμή της παράδοσης του Συμβολαίου, στο γραφείο της αντιδημάρχου κ. Βλάχου Νίνας την ώρα που η ίδια παραλαμβάνει το Συμβόλαιο της κάλυψης των 300  παιδιών από τα χέρια του κ. Μουντάκη Βασίλη και του κ. Αλεξ'οπουλου Παναγιώτη.

      MPDCLUB ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑΚΕΡΔΙΖΕΙ!!

      Ø  Είναι ένας οδηγός προσφορών, παροχών και εκπτώσεων.
      Ø  Λειτουργεί με την κάρτα μέλους & την κάρτα φίλων.
      Ø  Περισσότερες από 1.200 επιχειρήσεις και υπηρεσίες προσφέρουν προνόμια στα μέλη και φίλους του club.
      Ø  H κάρτα παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, σε όλους τους πελάτες μας.
      Ø  Καθημερινά προστίθενται και νέες προσφορές και νέες επιχειρήσεις.
      Ø  Τα μέλη απολαμβάνουν εκδηλώσεις και ειδικές παροχές.
      Ø  Σύντομα θα κυκλοφορήσει ανανεωμένο έντυπο με τις κυριότερες επιχειρήσεις & υπηρεσίες μας.
      Ø  Ειδικές σελίδες αφιερωμένες στο Παιδί, στη Γυναίκα, στην Υγεία.
      Ø  Οι ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις, για την καθημερινή σας ενημέρωση των νέων προσφορών & εκδηλώσεων :                                      
      Ø   www.mpdclub.gr, www.juniors.mpdclub.gr.     www.mpdradio.gr,

      ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ MPDCLUB