Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Προνομιο με καρτα ...δημ vivanews

Υγεία: «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» από το mpdclub
To mpdclub.gr παρουσιάζει το πρόγραμμα «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα»
Μια εκπτωτική κάρτα «όλα σε ένα» που περιλαμβάνει:
Δώρα και εκπτώσεις από 1.200 επιχειρήσεις:
-δωρεάν επισκέψεις και εκπτώσεις για διαγνωστικές εξετάσεις σε μεγάλα ιατρικά κέντρα και κλινικές
-εκπτώσεις σε εστιατόρια, ελληνικά είδη διατροφής, ξενοδοχεία, εκπαιδευτικά κέντρα, συνεργεία, θέρμανση, καταστήματα ρούχων και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για έναν ολόκληρο χρόνο.
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» σου προσφέρει έλεγχο των αγορών σου για να βάλεις μείον στα έξοδά σου με εκπτώσεις έως 40%, διατηρώντας την ποιότητα ζωής σου.
Τι κερδίζεις:
  • Εξασφαλίζεις σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια περίθαλψη
  • Έχεις πρόσβαση παντού (ψυχαγωγία, εστίαση, εκπαίδευση, ένδυση κ.α.) με προνομιακές τιμές
  • Από την πρώτη κιόλας χρήση μπορείς να αποσβέσεις το κόστος της κάρτας
  • Αποταμιεύεις μέχρι και €……. Το χρόνο
  • Τα κάνεις όλα απλά.
  • Αγοράζεις το ΠΡΟΝΟΜΙΟ, το δείχνεις στο κατάστημα και απολαμβάνεις τα προνόμιά σου για ένα χρόνο.
  • Έχεις ΜΙΑ κάρτα για ΟΛΕΣ σου τις ανάγκες, και όχι πια ΠΟΛΛΕΣ κάρτες για ΚΑΘΕ σου ανάγκη
  • Χρησιμοποιείς τις εκπτωτικές προσφορές όσες φορές θες!
  • Συμμετέχεις σε μια δυνατή ομάδα καταναλωτών που αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς.
  • Μαθαίνεις και ενισχύεις περισσότερες νέες επιχειρήσεις.
Η τιμή της κάρτας είναι 70 € για έναν ολόκληρο χρόνο για την Αθήνα, ενώ υπάρχουν ειδικά πακέτα για όλη την οικογένεια, για την περιφέρεια και για μαζικές παραγγελίες.
* Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν είναι ασφαλιστικό προϊόν, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Είναι εκπτωτική κάρτα μέλους. *Οι προσφορές ή εκπτώσεις προορίζονται αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας και δεν συνδυάζονται ή λειτουργούν προσθετικά με άλλες εκπτώσεις των καταστημάτων.
* Η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και η χρήσης της πρέπει να συνοδεύεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας
Πληροφορίες: 2130250067
www.mekarta.gr
www.mpdclub.gr

«ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» από το mpdclub :: VIVAnews

«ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» από το mpdclub :: VIVAnews

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

mpdclub ..Πρωτοβαθμια περιθαλψη

Δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη με €70 με το «Προνόμιο με κάρτα»

Δημοσιεύθηκε: 19 Μαρτίου 2013, 11:37
Δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη με €70 με το «Προνόμιο με κάρτα»
Με σύνθημα «Δύναμη συνεργασίας» και με ένα νέο και δυναμικό προϊόν, το «Προνόμιο με κάρτα», μπαίνει στην αγορά το mpdclub, παρέχοντας στα μέλη του ποικιλία και ποιότητα προνομίων στο χώρο της υγείας και της κατανάλωσης.

Η ιδρυτική ομάδα του mpdclub, ο Δούκας Παλαιολόγος, πρόεδρος και ο Σπύρος Λευτεριώτης, αντιπρόεδρος, επένδυσε στο κοινωνικό όφελος, αξιοποιώντας την ιδέα του διευθύνοντος συμβούλου Βασίλη Μουντάκη, ο οποίος συγκέντρωσε διάθεση για προσφορά από τις ελληνικές επιχειρήσεις στους καταναλωτές.

Το «Προνόμιο με κάρτα» είναι ένα προϊόν φτιαγμένο να κερδίζουν όλοι και να ανταποκρίνεται στην ανάγκη της κοινωνίας για αποταμίευση.

Σε μια περίοδο που τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν, τα δημόσια νοσοκομεία δεν επαρκούν, το «Προνόμιο με κάρτα» φιλοδοξεί να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής όσων πλήττονται περισσότερο από την κρίση: ανέργων, ανασφάλιστων, συνταξιούχων και όσων αδυνατούν να προσφέρουν στον εαυτό τους ή στην οικογένειά τους πρωτοβάθμια περίθαλψη.

«Δεν πρόκειται για ένα ακόμη ασφαλιστικό προϊόν, αλλά για μία εκπτωτική κάρτα προνομίων η οποία συμπληρώνει την ασφάλιση» υπογραμμίζει ο Βασίλης  Μουντάκης, καθώς προσφέρει σε πολύ χαμηλή τιμή, μόνο με 70 ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο, ιατρικές παροχές και προνόμια για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, εισοδήματος και ιατρικού ιστορικού.

Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη σε 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή δωρεάν check up, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις σε τιμές Δημοσίου, δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλεία για ασθενείς που αδυνατούν να μετακινηθούν, ακόμα και δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο, σε μια εποχή που το ΕΚΑΒ έχει καθημερινά λίστα αναμονής 30-40 ασθενών.

Το ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή προστατεύει το εισόδημά του καταναλωτή, προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος προνομίων και εκπτώσεων που φτάνουν το 60% σε πλέον των 1.000 επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα!

Ταυτόχρονα, με αυτό τον τρόπο το mpdclub στηρίζει έμπρακτα και τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια, προσφέροντάς τους δωρεάν προβολή μέσα από έναν ολοκληρωμένο μηχανισμό προβολής και επικοινωνίας του κλαμπ.

Τέλος, η κοινωνική συνεισφορά συμπληρώνεται από τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει το mpdclub, σε νέους και σε έμπειρους πωλητές που επιθυμούν να αυξήσουν το εισόδημά τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

MPDCLUB ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!!


Με σύνθημα «Δύναμη συνεργασίας» και με ένα νέο και δυναμικό προϊόν, το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» μπαίνει στην αγορά το mpdclub, ένα ισχυρό κλαμπ μελών που παρέχει στα μέλη του ποικιλία και ποιότητα προνομίων στο χώρο της υγείας και της κατανάλωσης.
«Οι καιροί ου μενετοί». Και η ιδρυτική ομάδα του mpdclub που προέρχεται από μεγάλα και αξιόπιστα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, όπως ο Δούκας Παλαιολόγος (Πρόεδρος mpdclub) και Σπύρος Λευτεριώτης (Αντιπρόεδρος mpdclub), δεν περίμενε στωικά την έξοδο από την κρίση για να αναλάβει επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Αξιοποιώντας μια ιδέα του Βασίλη Μουντάκη (Διευθύνων Σύμβουλος mpdclub), ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια, με μεθοδικό τρόπο και σταθερά βήματα, συγκέντρωνε διάθεση για προσφορά από τις ελληνικές επιχειρήσεις στους καταναλωτές, επένδυσαν σε μια ιδέα με κοινωνικό όφελος.
«Στόχος ήταν να αλλάξουμε τα δεδομένα της αγοράς, δημιουργώντας μια εσωτερική αγορά που θα διεκδικεί και θα πετυχαίνει καλύτερες εμπορικές συμφωνίες, ώστε να αποκομίζουν οφέλη όλες οι ομάδες που συμμετέχουν» συνηθίζει να λέει ο Βασίλης Μουντάκης – υπέρμαχος μιας επιχειρηματικής λογικής που θέλει όσους εμπλέκονται σε μια επιχειρηματική πρωτοβουλία να κερδίζουν αναλογικά (win – win situation).
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» είναι ένα τέτοιο προϊόν. Ένα προϊόν φτιαγμένο για να κερδίζουν όλοι. Ένα προϊόν που πρωτοπορεί στη δημιουργία ενός νέου, πιο ανθρώπινου μοντέλου κατανάλωσης. Ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στην ανάγκη της κοινωνίας για αποταμίευση, που ξαναδίνει αξία στα βασικά αγαθά, όπως είναι η υγεία και η ασφάλεια για το μέλλον.
Σε μια περίοδο που τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν, τα δημόσια νοσοκομεία δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν τον μεγάλο όγκο των ασθενών και ένας στους έξι Έλληνες δεν έχει πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, το ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα φιλοδοξεί να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής όσων πλήττονται περισσότερο από την κρίση: τους άνεργους, τους ανασφάλιστους, τους συνταξιούχους και όσους αδυνατούν να προσφέρουν στον εαυτό τους ή στην οικογένειά τους το υπέρτατο αγαθό: την υγεία.
«Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν είναι ένα ακόμη ασφαλιστικό προϊόν, είναι εκπτωτική κάρτα προνομίων η οποία συμπληρώνει την ασφάλιση» συμπληρώνει ο κ. Μουντάκης, καθώς προσφέρει σήμερα σε πολύ χαμηλή τιμή, μόνο με 70€ για έναν ολόκληρο χρόνο ιατρικές παροχές και προνόμια για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, εισοδήματος και ιατρικού ιστορικού. Στην πραγματικότητα, ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη σε 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή δωρεάν check up, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις σε τιμές δημοσίου, δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλεία για ασθενείς που αδυνατούν να μετακινηθούν, ακόμα και δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο, σε μια εποχή που το ΕΚΑΒ έχει καθημερινά λίστα αναμονής 30-40 ασθενών.
Τα κοινωνικά οφέλη όμως δεν σταματάνε εδώ. Το ίδιο προϊόν, στην ίδια τιμή, προστατεύει το εισόδημά του καταναλωτή προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος προνομίων και εκπτώσεων που φτάνουν το 60%, σε πλέον των 1.000 επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα!
Σε μια εποχή που διαγράφεται ένας νέος καταναλωτικός χάρτης, σε μια εποχή που οι έλληνες επαναπροσδιορίζουν και αναθεωρούν τις καταναλωτικές τους αξίες και ανάγκες, το mpdclub φιλοδοξεί να υποβοηθήσει την αγορά των καταναλωτικών αγαθών που στηρίζουν τις σημαντικές αξίες: τη σωστή διατροφή, την ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και την καλλιέργεια και τη συνεχή εκπαίδευση. Οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν εκπτώσεις σε υπηρεσίες ομορφιάς, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και αγοράζουν φθηνότερα προϊόντα διατροφής, ένδυσης και υπόδησης, είδη σπιτιού κ.α.
Ταυτόχρονα, με αυτό τον τρόπο το mpdclub στηρίζει έμπρακτα και τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια, προσφέροντάς τους δωρεάν προβολή μέσα από έναν ολοκληρωμένο μηχανισμό προβολής και επικοινωνίας του κλαμπ. «Όνειρο μου είναι κάθε κάτοχος της κάρτας μας, όπου βρίσκεται στην Ελλάδα να τον αναγνωρίζουν και να του χαμογελούν οι επιχειρηματίες. Ο Έλληνας έχει φιλότιμο και θα το ανταποδώσει αγοράζοντας περισσότερα» σημειώνει ο κ. Μουντάκης.
Τέλος, η κοινωνική συνεισφορά συμπληρώνεται από τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει το mpdclub σε νέους και σε έμπειρους πωλητές που πιθυμούν να αυξήσουν το εισόδημά τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Έχοντας ήδη 20.000 ενεργούς συνδρομητές από τα προηγούμενα χρόνια διάθεσης της κάρτας και 200 συνεργάτες στο δίκτυο πωλήσεων, το Mpdclub προχωρά δυναμικά με ένα value for money προϊόν που φιλοδοξεί να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία τα προνόμια που μέχρι χθες, ήταν δικαίωμα για όλους μας.

mpdclub

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!

«ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα»: ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

5/3/2013
Μια διαφορετική εκπτωτική κάρτα,το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», μπαίνει δυναμικά στην αγορά που δημιούργησε η κρίση. Μια αγορά όπου οι καταναλωτικές αξίες μεταβάλλονται και όλοι αναζητούν εκπτώσεις στις τιμές, χωρίς εκπτώσεις στα «προνόμια» και στην ποιότητα ζωής τους.
Το mpdclub φιλοδοξεί να δώσει λύση, δημιουργώντας ένα πανελλαδικό δίκτυο που θα στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και θα προστατεύει το εισόδημα του καταναλωτή, προσφέροντας σημαντικά προνόμια για όλους.

Προνόμιο ..στην υγεία

Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» έχει εντάξει στο δίκτυο του, 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα που αυξάνονται καθημερινά. Ήδη, 20.000 μέλη της κάρτας απολαμβάνουν:
-δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και checkup,
-εκπτώσεις σε έξοδα νοσηλείας,
-απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς των μεγαλύτερων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (Metropolitan, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Ευρωκλινική, Ιασώ General κ.α.)
-άλλα μοναδικά προνόμια όπως αιμοληψίες κατ’ οίκον, δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο κ.α.

Προνόμιο… στην κατανάλωση

Ταυτόχρονα, 1.000 επιχειρήσεις και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, από 20 διαφορετικούς κλάδους (υγεία, ψυχαγωγία, εστίαση, τουρισμός, τρόφιμα & ποτά, ένδυση-υπόδηση κ.α.) παρέχουν αποκλειστικά στους κατόχους του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» προσφορές και εκπτώσεις μέχρι και 60%. Σε αντίθεση με τα κουπόνια μιας χρήσης, ο καταναλωτής μπορεί να κάνει απεριόριστη χρήση των εκπτωτικών προσφορών κατά τη διάρκεια του έτους.

Προνόμιο.. στην εργασία

Το mpdclub προσφέρει δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης και σταδιοδρομίας στον χώρο των πωλήσεων και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ενισχύσουν το εισόδημά τους, συμμετέχοντας στο δίκτυο των πωλήσεων της κάρτας.
Προνόμιο… στην ευκολία
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν χρειάζεται οδηγίες χρήσης. Είναι απλό και με άμεσο όφελος, χωρίς πολύπλοκες και κουραστικές διαδικασίες επιβράβευσης και επιστροφών. Με την επίδειξη της κάρτας στην συμβεβλημένη επιχείρηση δικαιούστε άμεσα την προσδιορισμένη έκπτωσηή προσφορά.
Προνόμιο.. στην εξυπηρέτηση
Με 200 και πλέον συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη από όλους τους ανθρώπους του mpdclub, οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

 Προνόμιο.. στη δοκιμή

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες και τις παροχές του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», μπορούν να προμηθευτούνδωρεάν την «κάρτα φίλου» που ισχύει για έναν ολόκληρο μήνα.

Το δίκτυο του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» καλύπτει σήμερα την περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Καλαμάτας, ενώ εξαπλώνεται καθημερινά. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προνόμια και τις προσφορές της κάρτας από την ιστοσελίδα www.mekarta.gr και στα τηλέφωνα 213 025 0067-71, 9.00πμ-5.00μμ.



 

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ


Ψάχνετε τρόπους για να προβάλετε την επιχείρησή σας;

Αποκτήστε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ της δωρεάν προβολής!

Εκμεταλλευτείτε τον μηχανισμό προβολής που σας παρέχει το MpdClub.

> Aποκτήστε πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο καταναλωτών
> Aυξήστε την πελατεία σας!

Το Mpd Club σας παρέχει δωρεάν προβολή μέσα από:

> Την ιστοσελίδα mekarta.gr
> Τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις του Mpd Club
> Τον έντυπο ενημερωτικό κατάλογο των επιχειρήσεων που λαμβάνουν οι κάτοχοι της κάρτας (& διαφημιστική καταχώρηση σε προνομιακές τιμές, εφόσον το επιθυμείτε)
> Την καμπάνια μας για την προώθηση των επιχειρήσεων στα social media
> Το ηλεκτρονικό newsletter προς τα μέλη μας

Η προβολή σας γίνεται με:

> το λογότυπο σας
> τα στοιχεία επικοινωνίας σας
> τη διεύθυνση σας σε διαδραστικό χάρτη
> την περιγραφή των δραστηριοτήτων σας, των προϊόντων/υπηρεσιών σας
> τις εκπτώσεις ή τις προσφορές που παρέχετε
Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε το ύψος της έκπτωσης ή το είδος της προσφοράς .
Όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο ελκυστικότερη θα είναι η επιχείρησή σας στους υποψήφιους πελάτες σας, ενώ θα αποκτήσετε και υψηλότερη θέση στον κατάλογο των επιχειρήσεων της κάρτας ΠΡΟΝΟΜΙΟ.