Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ: ASFALEIESNET

ΟΙ....ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΙ ΑΕΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

ME ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ....
ΣΑΝ ΑΕΤΟΣ Η ΣΑΝ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ!!!!!!
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ..........
Ο ΑΛΛΟΣ  ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.  ΘΕΛΩ  ΝΑ .ΕΙΝΑΙ   ...ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΙ  ΑΕΤΟΙ!!

3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .....ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ!!

Αγαπητοί μου φίλοι, ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

Αποκτήσετε  ΤΏΡΑ την κάρτα "προνόμιο". Την κάρτα που σας εξασφαλίζει δωρεάν check up , επισκέψεις γιατρών και άλλα προνόμιο πρωτοβάθμιας περίθαλψης καθώς και εκπτώσεις σε πάνω από 1600 επιχειρήσεις με εκπτώσεις έως και 50%.
Απλά απαντήστε στο e-mail , αναφέροντας : ΑΦΜ και ΔΟΥ , ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης , πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και τηλέφωνα και εμείς θα σας την στείλουμε στο σπίτι σε 2-3 ημέρες τελείως ΔΩΡΕΆΝ!
Το κόστος είναι 120 ευρώ η ατομική και 160 ευρώ η οικογενειακή για την Αθήνα. Για εκτός Αττικής το κόστος είναι 80 και 120 ευρώ αντίστοιχα.

Επίσης, αν ζητάτε εσείς ή κάποιος δικός σας άνθρωπος δουλειά, εμείς προσφέρουμε καριέρα. Ζητάμε συνεργάτες. Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλώ να επικοινωνήσουν στο 2130250067   ΚΙΝ 6944914133ή να στείλουν e-mail στο info@mekarta.gr
Τα video που ακολουθούν δίνουν μιά πρώτη "γεύση" για την εταιρεία και τις προοπτικές που έχει ο συνεργάτης μας.
http://www.youtube.com/watch?v=4KLVXgVuqTc

Τελειώνοντας, αν είστε επιχειρηματίας και θέλετε να εντάξουμε την επιχείρησή σας στο mpdclub και στην "προνόμιο με κάρτα" μπορούμε να συνεργαστούμε.

Με εκτίμηση
Β ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ
YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

4.000.000 Ελληνες χωρις προσβαση στη δημοσια ΥΓΕΙΑ

Στο έλεος του Θεού 4.000.000 Ελληνες
20.09.2013
Σχεδόν 4.000.000 άνθρωποι στην Ελλάδα είναι ανασφάλιστοι, που σημαίνει ότι δεν έχουν καμία πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (αυτοί και τα παιδιά τους) ή, εάν έχουν, την πληρώνουν από την τσέπη τους, ως αποτέλεσμα της σκληρής οικονομικής ύφεσης και των Μνημονίων που ταλανίζουν τη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια! Την ίδια ώρα ο ΕΟΠΥΥ βάζει και την «ταφόπλακα» στους εκατομμύρια ανασφάλιστους πολίτες, με την απίστευτη εγκύκλιο που καλεί τους φαρμακοποιούς να μη χορηγούν φάρμακα σε ασθενείς που δεν διαθέτουν ασφαλιστική ενημερότητα.

Τα παραπάνω δραματικά στοιχεία, που αφορούν τους μη έχοντες στον ήλιο μοίρα συμπολίτες μας, έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός κατά τη διάρκεια της ομιλία του στο 12ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα «Από το Μνημόνιο στη συγκρότηση του υγειονομικού τομέα».

Σύμφωνα με τον κ. Κοντό, σήμερα ο οργανισμός εξυπηρετεί 6.171.000 με ασφαλιστική ικανότητα, ενώ είναι καταγεγραμμένοι 3.068.000 ανασφάλιστοι! Αυτό σημαίνει ότι το 50% του πληθυσμού (που αντιστοιχεί στον πληθυσμό μιας Αθήνας) δεν έχει καμία πρόσβαση στο ΕΣΥ.

Ανάμεσά τους είναι καρκινοπαθείς που βλέπουν το νήμα της ζωής τους να κόβεται μέρα με την ημέρα, όχι γιατί δεν μπορούν να πολεμήσουν την ασθένεια, αλλά επειδή δεν έχουν 2.000 και 3.000 ευρώ τον μήνα για τη θεραπεία τους.

Σε αυτούς τους 3.068.000 ανασφάλιστους πολίτες υπάρχουν άτομα που έχουν υποστεί έμφραγμα και χρειάζονται τα αναγκαία φάρμακα, διαβητικοί που χρειάζονται κάθε μέρα ινσουλίνη, αλλά και χιλιάδες άρρωστα μωρά, νεαρές γυναίκες και παλικάρια, που χρειάζεται να υποβληθούν σε μικρές ή μεγάλες επεμβάσεις για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας τους.

Ολα αυτά τα παιδιά των ανασφάλιστων βρίσκουν την πόρτα των δημόσιων νοσοκομείων κλειστή εξαιτίας της αδυναμίας του κράτους να ανοίξει -με την περιβόητη ανάπτυξη- δουλειές για να βρει εργασία ο πατέρας και η μητέρα τους που είναι άνεργοι. Οι ανασφάλιστοι γονείς δεν έχουν τα χρήματα για να μπει το παιδί τους στο χειρουργείο και να αφαιρέσει τα κρεατάκια από τη μύτη, την κύστη στο στήθος ή, ακόμα, χειρότερα να κάνει τη χημειοθεραπεία του!

Επίσης υπάρχουν και 3.000.900 χωρίς ασφαλιστική ικανότητα και χωρίς ταυτοποίηση! Σε αυτόν τον τεράστιο πληθυσμό υπάρχουν φυσικά και άνεργοι. Σύμφωνα μάλιστα με εκτιμήσεις των ειδικών, ο αριθμός των ανασφάλιστων στην Ελλάδα, και με αυτή την κατηγορία ανθρώπων, δεν αποκλείεται να αγγίζει τους 4.000.000 πολίτες!

«Πρόκειται για ανθρώπους που είτε είναι άνεργοι είτε είναι ασφαλισμένοι σε δύο ή τρία ταμεία, ή ήταν ευκαιριακά ασφαλισμένοι και έχουν φύγει από τη χώρα, π.χ. μετανάστες» είπε στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός.

Μάλιστα ο πρόεδρος εξήγησε το μπάχαλο που υπάρχει με τους ανθρώπους που προέρχονται από τη διαδοχική ασφάλιση, δηλαδή έχουν μητρώα σε διάφορα Ταμεία, φέρνοντας ως παράδειγμα τον... εαυτό του.

«Εγώ, για παράδειγμα, είμαι εγγεγραμμένος σε τρία Ταμεία. Οταν ήμουν φοιτητής, γράφτηκα στο ΙΚΑ, στη συνέχεια στο ΤΣΑΥ γιατί είμαι οδοντίατρος, όπου πληρώνω την ασφάλεια για την υγεία μου. Ομως, επειδή εργάζομαι πολλά χρόνια και στα ιατρεία του Δήμου Αθηναίων, είμαι και στον Τομέα Υγείας Δημοτικών Κοινοτικών Υπάλληλων (ΤΥΔΚΙ) όπου γίνονται οι κρατήσεις μου για τη σύνταξη. Στο ΙΚΑ δεν πληρώνω τίποτα, άρα εκεί φαίνομαι ανασφάλιστος».

Να σημειωθεί ότι έχει ήδη ξεκινήσει η εκκαθάριση των μητρώων των Ταμείων του ΕΟΠΥΥ για να εξακριβωθεί πόσοι τελικά από τους 3.000.900 ανθρώπους είναι πραγματικά ανασφάλιστοι. Ωστόσο, όπως μας είπε ο κ. Κοντός ,αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Ακόμη, ο πρόεδρος του οργανισμού ανέφερε ότι υπάρχουν 449.000 πολίτες με ασφαλιστική ικανότητα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για εκείνους που δεν έχουν απογραφεί, είναι χωρίς ΑΜΚΑ αλλά έχουν ασφαλιστική κάλυψη.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Robert Fulghum από το ομώνυμο βιβλίο - στην τοποθεσία PF my life partners.

Λαμπρινή Λουκά
Λαμπρινή Λουκά17 Σεπτεμβρίου 2:04 μ.μ.
“... Όσα πραγματικά πρέπει να ξέρω για το πώς να ζω, τι να κάνω και πώς να είμαι, τα έμαθα στο Νηπιαγωγείο. Η σοφία δε βρισκόταν στην κορυφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα βουναλάκια από άμμο, στο νηπιαγωγείο.Αυτά είναι τα πράγματα που έμαθα: Να μοιράζεσαι τα πάντα. Να παίζεις τίμια.Να μη χτυπάς τους άλλους. Να βάζεις τα πράγματα πάλι εκεί που τα βρήκες.Να καθαρίζεις τις τσαπατσουλιές σου. Να μην παίρνεις τα πράγματα που δεν είναι δικά σου. Να λες συγγνώμη, όταν πληγώνεις κάποιον. Να πλένεις τα χέρια σου πριν από το φαγητό. Να κοκκινίζεις. Ζεστά κουλουράκια και κρύο γάλα κάνουν καλό. Να ζεις μια ισορροπημένη ζωή, να μαθαίνεις λίγο, να σκέπτεσαι λίγο, να σχεδιάζεις, να ζωγραφίζεις, να τραγουδάς, να χορεύεις, να παίζεις και να εργάζεσαι κάθε μέρα από λίγο. Να παίρνεις έναν υπνάκο το απόγευμα.Όταν βγαίνεις έξω στον κόσμο, να προσέχεις την κίνηση, να κρατιέσαι από το χέρι και να μένεις μαζί με τους άλλους. Να αντιλαμβάνεσαι τα θαύματα. Να θυμάσαι το μικρό σπόρο μέσα στο δοχείο από φελιζόλ. Οι ρίζες πάνε προς τα κάτω και το φυτό προς τα πάνω. Κανείς πραγματικά δεν ξέρει πώς και γιατί, αλλά όλοι μας μοιάζουμε σ’ αυτό. Τα χρυσόψαρα, τα χάμστερς, τα άσπρα ποντίκια, ακόμη κι ο μικρός σπόρος μέσα στο πλαστικό δοχείο, όλα πεθαίνουν. Το ίδιο κι εμείς. Να θυμάσαι τελικά τα βιβλία και την πρώτη λέξη που έμαθες την πιο μεγάλη απ’ όλες: τη λέξη ΚΟΙΤΑ. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε βρίσκονται κάπου εδώ μέσα. Ο χρυσός κανόνας, η αγάπη και οι βασικές αρχές υγιεινής, η οικολογία, η πολιτική, η ισότητα και η υγιεινή ζωή. Πάρτε μια απ’ αυτές τις συμβουλές, εκφράστε την με επιτηδευμένη ορολογία ενηλίκων και εφαρμόστε τη στην οικογενειακή σας ζωή, στην εργασία σας, στην κυβέρνησή σας, στον κόσμο σας και θα παραμείνει αληθινή, ξεκάθαρη, σταθερή. Σκεφτείτε πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος, αν όλοι εμείς οι άνθρωποι τρώγαμε γάλα με κουλουράκια γύρω στις τρεις το απόγευμα και μετά ξαπλώναμε κάτω από τις κουβέρτες για έναν υπνάκο. Ή, αν όλες οι κυβερνήσεις είχαν ως βασική αρχή να βάζουν πάντα τα πράγματα εκεί που τα βρήκαν και να καθαρίζουν τις τσαπατσουλιές τους. Είναι ακόμη αλήθεια, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, πως όταν βγαίνετε έξω στον κόσμο είναι καλύτερα να κρατιέστε από το χέρι και να μένετε μαζί με τους άλλους... ...Τελικά πρέπει να σας πω πως έχω άδεια παραμυθά. Ενας φίλος μου μου την έβγαλε και την κρέμασε στον τοίχο, πάνω από το γραφείο μου. Αυτή η άδεια μού επιτρέπει να χρησιμοποιώ τη φαντασία μου, για να ξαναβάζω σε σειρά τις εμπειρίες μου και να προωθώ το μύθο, όσο αυτός εξυπηρετεί κάποια όψη της αλήθειας. Ακόμη περιέχει το "πιστεύω" ενός παραμυθά: * Πιστεύω ότι η φαντασία είναι πιο δυνατή από τη γνώση. * Οτι ο μύθος είναι πιο δραστικός από την ιστορία. * Οτι τα όνειρα είναι πιο ισχυρά από τα γεγονότα. * Οτι η ελπίδα πάντα θριαμβεύει έναντι της εμπειρίας. * Οτι το γέλιο είναι η μόνη θεραπεία της θλίψης. * Και πιστεύω ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από το θάνατο. Robert Fulghum από το ομώνυμο βιβλίο - στην τοποθεσία PF my life partners.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Προνόμιο με Κάρτα ...η καλυτερη καρτα υγειας

Γιατί να γίνω συνεργάτης στην "Προνόμιο με κάρτα"? Δες το video http://youtu.be/4KLVXgVuqTc και κάλεσε στο 2130250067 ή στείλε e-mail στην διεύθυνση info@mekarta.gr για να γίνεις και εσύ ένας από τους πολλούς επιτυχημένους συνεργάτες μας. www.mekarta.gr http://youtu.be/4KLVXgVuqTc


Προνόμιο με κάρτα Χωματάς Δημήτρης (tae kwo do) η καλυτερη καρτα υγειας

προνομιο με καρτα....η καλυτερη καρτα υγειας

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ENAΡΞΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Η “Προνόμιο με κάρτα” ολοκλήρωσε όλες τις υποδομές, προκειμένου να παρουσιάσει στην Ελληνική κοινωνία την πρώτη κάρτα Υγείας, που λειτουργεί παράλληλα ως εκπτωτική κάρτα, καλύπτοντας όλες τις  ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού, στοχεύοντας  πάντα σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η ενημέρωση του πανελλαδικού κοινού θα γίνει με την έναρξη της διαφημιστικής μας καμπάνιας, στα μεγάλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, MEGAANTENNAALPHASTARSKAΪ, την Δευτέρα 16/09, καθώς και από τους έμπειρους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα.
Η τιμή της “Προνόμιο με κάρτα” ανέρχεται στα 120€ η ατομική κάρτα και η οικογενειακή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλα τα μέλη και τα παιδιά έως 25 χρονών, στα 160€ αντίστοιχα. Ενώ οι τιμές στην επαρχία ορίζονται στα 80€ και 120€ αντίστοιχα.
www.mekarta.gr

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ...TOY ΠΡΟΝΟΜΙΟ με καρτα!!!

Γιατί να γίνω συνεργάτης στην "Προνόμιο με κάρτα"? 
Δες το video http://youtu.be/4KLVXgVuqTc  και κάλεσε στο 2130250067 ή στείλε e-mail στην διεύθυνση info@mekarta.gr για να γίνεις και εσύ ένας από τους πολλούς επιτυχημένους συνεργάτες μας.
www.mekarta.gr
http://youtu.be/4KLVXgVuqTc

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί να αποκτήσεις το "ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα";

ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα - Commercial

Γιάννης Φωστηρόπουλος (Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου): Η "Προνόμιο με Κάρτα" κ...

Γιάννης Φωστηρόπουλος (Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου): Η "Προνόμιο με Κάρτα" κ...

Αποστόλη Σωθήκαμε - ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα

"Προνόμιο Με Κάρτα":Η καλύτερη εκπτωτική κάρτα της αγοράς

Βασίλης Μουντάκης: Δ/νων Σύμβουλος "Προνόμιο με Κάρτα"

Δούκας Παλαιολόγος: Πρόεδρος "Προνόμιο με Κάρτα"

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Tα προνομια...του μελανιου!

Τα προνόμια… του μελανιού! 

Το μελάνι δημιουργήθηκε πριν από περίπου 5.000 χρόνια και έκτοτε «συντηρεί» τη μνήμη της ανθρωπότητας. Στη μακραίωνη πορεία του, η συνταγή παρασκευής του άλλαξε θεαματικά. Έτσι από το αρχαίο φούμο φτάσαμε στα σημερινά συνθετικά μελάνια των εκτυπωτών.

Τα πιο αρχαία μείγματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη γραφή ανάγονται στα 5.000 χρόνια πριν και αναπτύχθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα από τους Αιγύπτιους και τους Κινέζους, με τους πρώτους να χρησιμοποιούν για τους παπύρους δύο τύπους μελάνης: ένα σκούρο με βάση το φούμο και ένα πορφυρό το οποίο παραγόταν από φυτικά εκχυλίσματα.

Μεταξύ του 2ου και του 3ου αιώνα π.Χ. εμφανίστηκε ένα άλλο είδος μελανιού που παρασκευαζόταν από το γαλλικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του παραγόταν από φλούδες φρούτων ή από τις κηκίδες των φύλλων της βελανιδιάς. Από τον 13ο αιώνα οι μέθοδοι παρασκευής μελανιού, οι οποίες μέχρι τότε αποτελούσαν επτασφράγιστο μυστικό των αντιγραφέων-μοναχών, διαδόθηκαν περισσότερο, δίνοντας νέα ώθηση στην επιστήμη και στη λογοτεχνία.

Η ανακάλυψη της τυπογραφίας με κινητούς μεταλλικούς χαρακτήρες στα μέσα του 15ου αιώνα έθεσε τις βάσεις για την παραγωγή μελανιού σε βιομηχανικό επίπεδο και μέχρι τα τέλη του 18ου αιώνα, η σύνθεση του μελανιού παρέμενε αμετάβλητη. Μαζί με τα παραδοσιακά υπάρχουν και εκατοντάδες άλλα ειδικά μελάνια, π.χ. τα μελάνια για τις υπαίθριες διαφημίσεις και τα μελάνια ασφαλείας για τα χαρτονομίσματα.

Τα πλέον σύγχρονα είναι το μελάνι τόνερ, που χρησιμοποιείται στις μηχανές φωτοαντιγράφων και στους εκτυπωτές και το μελάνι για τους εκτυπωτές ψεκασμού (ink jet).


Μελάνι… το χρησιμοποιούμε για να υπογράφουμε, να σφραγίζουμε, να θυμόμαστε, να χρωματίζουμε, να τονίζουμε κάτι, ακόμα και να ταυτοποιούμε τα δακτυλικά μας αποτυπώματα. Το μελάνι το χρησιμοποιούν σήμερα περίπου πέντε δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία για την πρόοδο και την εξέλιξη του πολιτισμού!

Η Προνόμιο με κάρτα είναι η μοναδική εκπτωτική κάρτα, που συνδυάζει και σας προσφέρει Προνόμια παντού, στην Υγεία και σε 19 ακόμη τομείς της καθημερινότητάς μας.
Μην ξεχνάτε λοιπόν, ο διαγωνισμός μας συνεχίζεται! Κάντε like στην σελίδα μας “Προνόμιο με κάρτα” στο Facebook, όπου ένας τυχερός στο τέλος του μήνα θα κερδίσει γραφική ύλη αξίας 50€.
Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλα τα νέα Προνόμια στην σελίδα μας www.mekarta.gr ή καλώντας στο 2130250067-71.

Το κείμενο γράφει ο Στέργιος Πλατσής, Project Manager της εταιρίας.