Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΝΟΜΙΟ...Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με στόχο τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του καταναλωτή, η mpdclub Α.Ε. δημιούργησε την «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», τη μοναδική εκπτωτική κάρτα με μεγάλο εύρος προνομίων, που παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη, διατηρώντας υψηλό το επίπεδο Ζωής του καταναλωτή.
Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ισχυρών στελεχών, με δεκαετίες εμπειρία στον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς και με τετραετή εμπειρία στο χώρο των εκπτωτικών καρτών, που προσφέρουν ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και επαγγελματικής σταθερότητας.
Τα τελευταία δυο χρόνια αναπτύξαμε το δίκτυο μας και σήμερα συνεργαζόμαστε με 1.800 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα που προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές σε 25.000 ενεργά μέλη.

Προνόμιο... στην υγεία από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες

Η “ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα” προσφέρει στα μέλη της προνόμια και εντελώς δωρεάν παροχές Υγείας από ένα δίκτυο 200 ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα, που αυξάνονται καθημερινά. Μέσω την συνεργασίας της με το 
Doctor anytime, εξασφαλίζει στα μέλη της άμεση πρόσβαση σε 1.650 γιατρούς 53 ειδικοτήτων, με εκπτώσεις στις παροχές τους έως και 50%.
·         Δωρεάν 11 Ετήσιοι Προληπτικοί Έλεγχοι (check up)
·         Απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις
·         Δωρεάν οδοντιατρικές  υπηρεσίες (σφράγισμα, καθαρισμός)
·         Δωρεάν φυσικοθεραπείες
·         Εκπτώσεις έως 50% σε ιατρικές εξετάσεις
·         Διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές δημοσίου
·         Δωρεάν  αιμοληψία κατ’ οίκον
·         Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο
·         Δωρεάν χρήση 24ωρου συντονιστικού κέντρου για παροχή ιατρικών συμβουλών
·         Δωρεάν δερματολογικές υπηρεσίες
·         Δωρεάν υπέρηχο θυρεοειδούς

Προνόμιο… στην κατανάλωση (ένδυση, υπόδηση, διατροφή, ψυχαγωγία κ.ά.)

Ταυτόχρονα  1.800 επιχειρήσεις και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, από 20 διαφορετικούς κλάδους (υγεία, ψυχαγωγία, εστίαση, τουρισμός, τρόφιμα & ποτά, ένδυση-υπόδηση κ.ά.) παρέχουν αποκλειστικά στους κατόχους της «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» προσφορές και εκπτώσεις μέχρι και 70%. Σε αντίθεση με τα κουπόνια μιας χρήσης, ο καταναλωτής μπορεί να κάνει απεριόριστη χρήση των εκπτωτικών προσφορών κατά τη διάρκεια του έτους.
Η πραγματική μας δύναμη είναι η “ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ που έχουμε αναπτύξει μεταξύ των:
·         25.000 μελών
·         1.800 επιχειρήσεων
·         200 ιατρικών μονάδων και υπηρεσιών υγείας
·         1.650 γιατρών (Doctor anytime)
·         380 συνεργατών-πωλητών
Κοινός μας στόχος είναι να διευρύνουμε τα προνόμια υγείας και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής. Έτσι κάνουμε πράξη το “ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ” και τη “ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ"
www.mekarta.gr 
2130250067
8018000000


http://youtu.be/OrqFF2UQCDA

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ....ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Η "Προνόμιο με κάρτα" σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και πολλά προνόμια!
Καθ' όλη την διάρκεια των γιορτών θα είμαστε κοντά σας, μέσα από την δική μας εκπομπή «ΠΡΟΝΟΜΙO ΥΓΕΙΑΣ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ»όπου θα σας προτείνουμε τις δικές μας λύσεις και συμβουλές για τις καθημερινές μας ανάγκες.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι αύριο 24/12 και την επόμενη εβδομάδα στις 31/12 στις 10:30 στο κανάλι "Ε" θα μεταδοθούν οι πρώτες μας εκπομπές!

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

''ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ..ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ''

Θέλουμε με χαρά να σας ανακοινώσουμε, πως η Προνόμιο με κάρτα απέκτησε τη δική της τηλεοπτική εκπομπή, που πολύ σύντομα θα είναι στον αέρα !
Η εκπομπή αυτή θα εμφανίζεται στο κανάλιΠανελλαδικο 'Ε' ΕΨΙΛΟΝ, μία φορά την εβδομάδα, στην πρωινή ζώνη 10:30-11:00. Η εκπομπή που θα ονομάζεται «ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» θα μοιράζεται σε θέματα που αφορούν στη διάγνωση / πρόληψη υγείας, αλλά και σε θέματα που αφορούν στη διατήρηση του βιοτικού μας επιπέδου και της ποιότητας της ζωής μας!!
www.mekarta.gr

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ[ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ]

Generali: Δυο τοποθετήσεις που θα συζητηθούν

Συντάκτης / NextDeal
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 10:31
    Generali: Δυο τοποθετήσεις που θα συζητηθούν
    Ζητήσαμε προσφάτως, την άποψη του κ. Μιχάλη Σωτηράκου διευθυντή πωλήσεων της Generali για δυο θέματα, το εισπρακτικό και η σχέση ασφαλισμένου ασφαλιστικής εταιρείας, που θίγει η πράξη με τον αριθμό 30 του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

    Με την έμφυτη ευγένεια που τον διακρίνει μας υπενθύμισε ότι και για τα δυο είχε τοποθετηθεί εμμέσως πλην σαφώς σε ανύποπτο χρόνο μέσω του περιοδικού «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» σε συνέντευξη του. Ανατρέξαμε λοιπόν στο αρχείο μας και ανακαλύψαμε τι είχε πει πριν πέντε περίπου μήνες στο «ΝΑΙ» ο κ. Σωτηράκος. Από τις απαντήσεις γίνεται ευλόγως κατανοητό γιατί πολλές φορές η Generali εμφανίζεται να μην κατατρύχεται με «τρέχοντα» θέματα που βασανίζουν τις υπόλοιπες εταιρείες. H καθαρή στρατηγική που έχει χαράξει την απαλλάσσει, από πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν μία «ανώριμη» ασφαλιστική αγορά και την αφήνει ανεπηρέαστη να σχεδιάζει το μέλλον.

    Διαβάστε τις τοποθετήσεις της Generali. H πρώτη αφορά το εισπρακτικό.


    "Πολύ συζήτηση γίνεται επίσης για τον τρόπο πληρωμής των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και για τον ρόλο του διαμεσολαβητή. Ποια η θέση της Generali επ΄αυτού του θέματος;

    H Generali εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει μία διαδικασία συνεννόησης με τους συνεργάτες της για τον τρόπο πληρωμής των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Πιστεύουμε ότι ο διαμεσολαβών στην ασφάλιση πρέπει να απαλλαγεί από το βάρος αυτό. Είναι θετικό για τον ίδιο, καθώς μειώνει το χρόνο που απασχολείται με γραφειοκρατικά θέματα.
    Επίσης δεν γνωρίζω γιατί θα πρέπει στο διηνεκές η ασφαλιστική αγορά να επιβεβαιώνει την ρήση «ο ασφαλιστής με θυμάται μόνο όταν είναι να εισπράξει. Νομίζω ότι αυτή η φράση θα πρέπει να εξαφανισθεί συν το χρόνο από τα χείλη των ασφαλισμένων. Θα είναι μία κατάκτηση κυρίως των ασφαλιστών. Οι ασφαλιστές δεν είναι εισπράκτορες, αλλά σύμβουλοι για μια ζωή. Πολλές φορές ούτε οι ίδιοι οι ασφαλιστές δεν συνειδητοποιούν τον ρόλο τους απέναντι στον πελάτη, τον ασφαλισμένο, ο οποίος θέλει τον ασφαλιστή δίπλα του συνεχώς και κυρίως όταν εμφανισθεί η ασφαλιστική περίπτωση. Για να είμαστε παρών όταν ο ασφαλισμένος μας καλέσει θα πρέπει να είμαστε απαλλαγμένοι από γραφειοκρατικά εμπόδια, όπως π.χ. η είσπραξη και απόδοση των ασφαλίστρων.

    Όμως, γνωρίσουμε ότι τίθενται από την πλευρά των διαμεσολαβούντων ορισμένα θέματα όπως η προστασία του πελατολογίου κ.λ.π. Εκφράζονται φόβοι ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες θα «κλέψουν» το πελατολόγιο του διαμεσολαβητή...

    Θα μου επιτρέψετε να πω και εδώ δυο λόγια. Πρώτα από όλα το θέμα αυτό δεν αφορά την Generali. Η εταιρεία μας είναι αρκούντως σοβαρή για να αποφεύγει να συμπεριφέρεται απέναντι στους συνεργάτες της ως «κλεπταποδόχος». Η εταιρεία  έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει στους συνεργάτες της. Ο πρώτος πελάτης της Generali είναι ο συνεργάτης της και μέσω αυτού επιδιώκει την διεύρυνση της αγοράς και του χαρτοφυλακίου της. Όσοι διαμεσολαβούντες έχουν τέτοιου είδους παραδείγματα από άλλες εταιρείες ας προσέξουν τις συνεργασίες τους. Και στην ουσία του θέματος τώρα. Το πρόβλημα δεν είναι τυπικό ή νομικό. Η ουσία βρίσκεται αλλού. Στο κατά πόσο ο διαμεσολαβητής έχει στενές σχέσεις με τον πελάτη του. Όσο καλύτερες και επαγγελματικές είναι οι σχέσεις αυτές τόσο λιγότερο κινδυνεύει να τον χάσει."

    Η δεύτερη ερώτηση πιο απλή και σύντομη αφορούσε τη σχέση ασφαλιστικής εταιρείας πελάτη. Σημειώνεται ότι στην πράξη του Διοικητή αναφέρει ότι η εταιρεία δεν μπορεί να παρεμβαίνει μεταξύ του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και του ασφαλισμένου. Διαβάστε λοιπόν την άποψη του κ. Σωτηράκου:

    "Τελικά ο πελάτης σε ποιον ανήκει κ. Σωτηράκο;

    Ο πελάτης ανήκει στον συνεργάτη. Τελεία. Η θέση της Generali είναι καθαρή σε αυτό το θέμα Αυτός φέρει την ευθύνη της ενημέρωσης, αυτός γνωρίζει τις ανάγκες του, αυτός τον κατευθύνει σωστά ή λάθος ανάλογα με τον επαγγελματισμό του. Οι εταιρείες επικοινωνούν γενικά την εικόνα τους, τα οράματα τους, τους στόχους τους, μέσω του συνεργάτη. Η θέση μας αυτή είναι συνεπής, και συνέχεια της θέσης που εδώ και καιρό έχει διατυπώσει ο όμιλος μας και ειδικότερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Δημητρίου, ότι πρώτος πελάτης για την Generali είναι ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής. Αυτός μας φέρνει σε επαφή με τον τελικό καταναλωτή, τον πελάτη του. Επίσης να σημειώσουμε ότι και στο μέλλον σε μία αγορά ακόμη πιο συγκεντροποιημένη και καλύτερα εποπτευόμενη, το ειδικό βάρος, αλλά και ευθύνης, επιλογής εταιρείας για τον τελικό καταναλωτή θα το έχει και ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής."
    Διάδωσε το