Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η ΕΚΠΟΜΠΗ 'ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ...ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ '' ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ""Ε""

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως η τηλεοπτική εκπομπή «ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» θα είναι πάλι κοντά σας από την Κυριακή 2/2 με μεγαλύτερη διάρκεια και περισσότερα θέματα!
Η εκπομπή παρουσιάζει ποικίλα θέματα στον τομέα της υγείας που αφορούν τη διάγνωση και την πρόληψη, αλλά και θέματα καθημερινών αναγκών, θέλοντας να διατηρήσει την ποιότητα στη ζωή μας.
Η ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ με την Μαριλένα Ανδρέου θα προβληθεί την Κυριακή 2/2  στις 20.00-21.00 από τη συχνότητα του καναλιού ΕΨΙΛΟΝ με θέματα:
·         Ιώσεις και η αντιμετώπισή τους, με τον Δρ Θ. Σαχινίδη (Διευθυντής Παθολογικού Τμήματος "Πειραικού Θεραπευτηρίου")
·         Αόρατη ορθοδοντική ή ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια, με την κ. Γιακουμάκη (οδοντίατρος)
Επιπλέον, θα μιλήσουν εκπρόσωποι της ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα, ο κ. Σ. Λευθεριώτης  ο κ .Δ .Παλαιολόγος και ο κ. Β. Μουντακης

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΝΑ!!!

Posted: 19 Jan 2014 12:30 PM PST

Ένας νεαρός άνδρας πήγε να υποβάλλει αίτηση για μια διευθυντική θέση σε μια μεγάλη εταιρεία . Αφού πέρασε την αρχική συνέντευξη , έπρεπε τώρα να συμφωνήσει και ο γενικός διευθυντής για την πρόσληψη.

Ο διευθυντής ανακάλυψε από το βιογραφικό του, ότι ο νεαρός είχε....
εξαιρετικές ακαδημαϊκές σπουδές. Ρώτησε, «Πως κατάφερες να κάνεις αυτέ τις σπουδές; Μήπως πήρες υποτροφίες;»
«Όχι του απάντησε ο νεαρός».

«Ο πατέρας σου κατέβαλλε όλα αυτά τα δίδακτρα;» ρώτησε ξανά ο διευθυντής.

«Ο πατέρας μου κύριε πέθανε όταν ήμουν ενός έτους, η μητέρα μου ήταν αυτή που πλήρωνε τα δίδακτρά μου» Απάντησε.
« Που εργάζεται η μητέρα σου;»

«Η μητέρα μου εργάζεται ως καθαρίστρια ρούχων. Πλένει ρούχα για άλλους»

Ο διευθυντής ζήτησε τότε από το νεαρό να του δείξει τα χέρια του. Ο νεαρός έδειξε τα χέρια του τα οποία ήταν λεία και πολύ απαλά.
«Έχεις βοηθήσει ποτέ τη μητέρα σου στο πλύσιμο των ρούχων;»
«Ποτέ, η μητέρα μου ήθελε πάντα να μελετώ και να διαβάζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Εκτός αυτού, η μητέρα μου πλένει τα ρούχα πιο γρήγορα από μένα.

Ο διευθυντής είπε: «Θέλω να σου ζητήσω κάτι. Όταν πας σπίτι σήμερα, πήγαινε να καθαρίσεις τα χέρια της μητέρας σου και θα τα ξαναπούμε αύριο το πρωί».

Ο νεαρός θεώρησε ότι οι πιθανότητες να πάρει τη θέση, ήταν πολύ μεγάλες. Όταν πήγε πίσω στο σπίτι, ζήτησε από τη μητέρα του να τον αφήσει να καθαρίσει τα χέρια της. Η μητέρα παραξενεύτηκε και με ανάμεικτα συναισθήματα άπλωσε τα χέρια της προς το γιο της.

Ο νεαρός άρχισε να πλένει τα χέρια της μητέρας του σιγά-σιγά, ενώ δάκρυα έσταζαν από τα μάτια του όση ώρα το έκανε αυτό. Ήταν η πρώτη φορά που παρατήρησε ότι τα χέρια της μητέρας του ήταν τόσο ζαρωμένα, και ότι υπήρχαν τόσες πολλές μελανιές πάνω τους. Μερικές μελανιές μάλιστα ήταν τόσο οδυνηρές, που η μητέρα του βογκούσε όταν τις άγγιζε.

Ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός συνειδητοποίησε ότι ήταν αυτά τα χέρια που έπλεναν σε καθημερινή βάση ρούχα για να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρά του. Οι μελανιές στα χέρια της, ήταν το τίμημα που η μητέρα έπρεπε να πληρώσει για την εκπαίδευσή του και το μέλλον του παιδιού της.

Μετά τον καθαρισμό των χεριών της μητέρας του, ο νεαρός άρχισε να πλένει σιγά – σιγά όλα τα ρούχα που είχαν στοιβαχτεί για πλύσιμο, μονολογώντας «Μάννα συγγνώμη και σ' ευχαριστώ για όλα» Μάννα συγγνώμη και σ' ευχαριστώ για όλα»... ενώ δάκρυα συνέχιζαν να τρέχουν από τα μάτια του.

Εκείνο το βράδυ, μητέρα και ο γιος έκατσαν και κουβέντιασαν για αρκετή ώρα.

Την άλλη μέρα το πρωί, όταν ο νεαρός πήγε στο γραφείο του διευθυντή συγκινημένος και βουρκωμένος, βλέποντάς τον έτσι, τον ρώτησε.
«Για πες μου λοιπόν, τι έγινε χθες στο σπίτι σου; Τι έκανες; Έμαθες κάτι καινούργιο»

Ο νεαρός απάντησε: «Καθάρισα τα χέρια της μητέρας μου, αλλά και έπλυνα τελικά όλα τα ρούχα που είχε για πλύσιμο»

«Τώρα κατάλαβα και εκτίμησα την προσπάθεια της μητέρας μου. Χωρίς τη μητέρα μου, δεν θα ήμουν αυτό που είμαι σήμερα. Συνειδητοποίησα με την πράξη αυτή, πόσο σημαντική είναι η βοήθεια που σου προσφέρουν οι άλλοι. Έχω καταλήξει να εκτιμώ την αξία και τη σημασία που έχει το να βοηθά ο ένας τον άλλο στην οικογένεια και στην κοινωνία»

Ο διευθυντής τότε του είπε: «Αυτό είναι που ψάχνω σε ένα συνεργάτη. Θέλω να προσλάβω ένα άτομο που δεν θα σκέφτεται μόνο το εαυτό του, που μπορεί να γνωρίζει και να εκτιμά τη βοήθεια, τις προσπάθειες και τα δεινά των άλλων, για να επιτευχτούν κάποια πράγματα στη ζωή και δεν θα θέτει τα χρήματα ως μοναδικό στόχο του στη ζωή του. Έχεις προσληφθεί»

Αυτό το νεαρό άτομο εργάστηκε πολύ σκληρά, έλαβε αξιώματα στην επιχείρηση και απολάμβανε το σεβασμό των υφισταμένων του. Κάθε εργαζόμενος που είχε, εργάστηκε επιμελώς και ως ομάδα με τους υπόλοιπους. Οι επιδόσεις της εταιρείας βελτιώθηκαν σημαντικά.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ένα παιδί, που μεγαλώνει με υπερπροστασία και συνήθως απολαμβάνει ότι θέλει, αναπτύσσει πολλές φορές την «αρρωστημένη» νοοτροπία να θέτει τον εαυτό του πάνω απ' όλα. Αυτό το άτομο δύσκολα εκτιμά τις προσπάθειες και τον αγώνα των γονέων του. Όταν αρχίζει να εργάζεται, έχει την απαίτηση, κάθε εργαζόμενος να τον ακούει υποτακτικά και αν γίνει προϊστάμενος ή διευθυντής, ποτέ δεν θα αναγνωρίσει τις προσπάθειες των εργαζομένων του και θα κατηγορεί πάντα τους άλλους, για τυχόν αποτυχίες.

Αυτό το είδος των ανθρώπων, οι οποίοι μπορεί να είναι μορφωμένοι σπουδασμένοι και με πολλά πτυχία, μπορεί προσωρινά να επιτύχουν, αλλά τελικά ποτέ δεν αισθανθούν την «γλύκα» της επιτυχίας. Θα γκρινιάζουν συνεχώς θα είναι γεμάτοι μίσος και θυμό στην προσπάθειά τους να αναδειχτούν.

Αν ανήκουμε σ' αυτό το είδος των γονέων καλό θα ήταν να λάβουμε υπόψη μας τα παραπάνω.

Μπορεί το παιδί μας να μεγαλώνει σ' ένα όμορφο και άνετο σπίτι, να έχει το φαγητό της αρεσκείας του, να του προσφέρουμε άφθονα παιχνίδια, να το μαθαίνουμε πιάνο και χορό, να του προσφέρουμε όλες τις ανέσεις και να μην του χαλάμε χατίρι, αλλά.....

Όταν πχ σκαλίζουμε ή καθαρίζουμε τον κήπο μας ας το αφήσουμε να συμμετέχει, όταν στρώνουμε το τραπέζι για φαγητό ας το καλέσουμε να βοηθήσει, ας το μάθουμε να συμμετέχει. Δεν είναι επειδή έτσι θα μας ελαφρύνει από τα οικονομικά βάρη, ή ότι δεν έχουμε - αν είμαστε πλούσιοι - την ανάγκη της βοήθειάς του, αλλά με αυτό τον τρόπο του δείχνουμε την βασισμένη σε σωστές βάση αγάπη μας και το πιο σημαντικό του μαθαίνουμε να εκτιμά την αξία της συνεργασίας με άλλους προκειμένου να επιτευχθούν κάποια πράγματα σ' αυτή τον κόσμο. (αγνώστου συγγραφέος, viral από τα κοινωνικά δίκτυα, προφανώς μεταφρασμένο, φωτο από συλλογή του μεγαλύτερου Έλληνα φωτογράφου Κωστή Μπαλάφα)
elas-lyste

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Εισόδημα από υπηρεσίες ελευθερίων επαγγελμάτων θεωρούνται:
Πρώτον, οι αμοιβές από την άσκηση του ελευθέριου επαγγέλματος του ιατρού, οδοντιάτρου, κτηνιάτρου, φυσιοθεραπευτή, βιολόγου, ψυχολόγου, μαίας, δικηγόρου, δικολάβου, συμβολαιογράφου, άμισθου υποθηκοφύλακα, δικαστικού επιμελητή, αρχιτέκτονα, μηχανικού, τοπογράφου, χημικού, γεωπόνου, γεωλόγου, δασολόγου, ωκεανογράφου, σχεδιαστή, δημοσιογράφου, συγγραφέα, διερμηνέα, ξεναγού, μεταφραστή, καθηγητή ή δασκάλου, καλλιτέχνη γλύπτη ή ζωγράφου ή σκιτσογράφου ή χαράκτη, ηθοποιού, εκτελεστή μουσικών έργων ή μουσουργού, καλλιτεχνών των κέντρων διασκέδασης, χορευτή, χορογράφου, σκηνοθέτη, σκηνογράφου, ενδυματολόγου, διακοσμητή, οικονομολόγου, αναλυτή, προγραμματιστή, ερευνητή ή συμβούλου επιχειρήσεων, λογιστή ή φοροτέχνη, αναλογιστή, κοινωνιολόγου, κοινωνικού λειτουργού και εμπειρογνώμονα.
Δεύτερον, κάθε αμοιβή ή παροχή που καταβάλλεται:
– Σε πραγματογνώμονες, διαιτητές, εκκαθαριστές γενικά, ελεγκτές ανώνυμων εταιρειών, εκτελεστές διαθηκών, εκκαθαριστές κληρονομιών και κηδεμόνες σχολάζουσας κληρονομιάς.
– Σε συγγραφείς και μουσουργούς από συγγραφικά δικαιώματα γενικά.
– Σε αντιπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων και ιδιώτες για τη συμμετοχή τους σε κάθε είδους επιτροπές ή συμβούλια, από το Δημόσιο, νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, σωματεία, ιδρύματα, συνεταιρισμούς και οργανισμούς γενικά.
– Στη σύζυγο ή στον σύζυγο λόγω διατροφής, η οποία επιδικάστηκε σε αυτούς ή συμφωνήθηκε με συμβολαιογραφική πράξη. Το ποσό της διατροφής που καταβάλλεται στα πρόσωπα της περίπτωσης β΄ της παραγράφου 4 του άρθρου 40, από οποιαδήποτε αιτία, δεν θεωρείται εισόδημά τους.
Τρίτον, ως εισόδημα από ελευθέρια επαγγέλματα λογίζονται και:
– Οι πάσης φύσεως τόκοι που καταβάλλονται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς και τοπογράφους λόγω καθυστέρησης είσπραξης των αμοιβών για προσφερθείσες τους υπηρεσίες.
Τα εφάπαξ χρηματικά ποσά που καταβάλλονται από τον ΟΤΕ Α.Ε. βάσει κανονισμού του προσωπικού του από τον Λογαριασμό Νεότητας στα ενήλικα τέκνα των υπαλλήλων αυτού από ίδια κεφάλαια. Στο εισόδημα αυτό διενεργείται παρακράτηση φόρου.
ΚΛΗΜΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΔΗΣ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ..Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα»: ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Μια διαφορετική εκπτωτική κάρτα,το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», μπαίνει δυναμικά στην αγορά που δημιούργησε η κρίση. Μια αγορά όπου οι καταναλωτικές αξίες μεταβάλλονται και όλοι αναζητούν εκπτώσεις στις τιμές, χωρίς εκπτώσεις στα «προνόμια» και στην ποιότητα ζωής τους.
Το mpdclub φιλοδοξεί να δώσει λύση, δημιουργώντας ένα πανελλαδικό δίκτυο που θα στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και θα προστατεύει το εισόδημα του καταναλωτή, προσφέροντας σημαντικά προνόμια για όλους.

Προνόμιο ..στην υγεία

Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» έχει εντάξει στο δίκτυο του, 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα που αυξάνονται καθημερινά.1.650 γιατροι,53 ειδικοτητες Ήδη, 25.000 μέλη της κάρτας απολαμβάνουν:
-δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και checkup,
-εκπτώσεις σε έξοδα νοσηλείας,
-απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς των μεγαλύτερων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (Metropolitan, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Ευρωκλινική, Ιασώ General κ.α.)
-άλλα μοναδικά προνόμια όπως αιμοληψίες κατ’ οίκον, δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο κ.α.

Προνόμιο… στην κατανάλωση

Ταυτόχρονα, 1.800 επιχειρήσεις και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, από 20 διαφορετικούς κλάδους (υγεία, ψυχαγωγία, εστίαση, τουρισμός, τρόφιμα & ποτά, ένδυση-υπόδηση κ.α.) παρέχουν αποκλειστικά στους κατόχους του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» προσφορές και εκπτώσεις μέχρι και 60%. Σε αντίθεση με τα κουπόνια μιας χρήσης, ο καταναλωτής μπορεί να κάνει απεριόριστη χρήση των εκπτωτικών προσφορών κατά τη διάρκεια του έτους.

Προνόμιο.. στην εργασία

Το mpdclub A.E προσφέρει δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης και σταδιοδρομίας στον χώρο των πωλήσεων και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ενισχύσουν το εισόδημά τους, συμμετέχοντας στο δίκτυο των πωλήσεων της κάρτας.
Προνόμιο… στην ευκολία
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν χρειάζεται οδηγίες χρήσης. Είναι απλό και με άμεσο όφελος, χωρίς πολύπλοκες και κουραστικές διαδικασίες επιβράβευσης και επιστροφών. Με την επίδειξη της κάρτας στην συμβεβλημένη επιχείρηση δικαιούστε άμεσα την προσδιορισμένη έκπτωσηή προσφορά.
Προνόμιο.. στην εξυπηρέτηση
Με 330 και πλέον συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη από όλους τους ανθρώπους του mpdclub, οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

 Προνόμιο.. για τους Συνεργατες κτους πωλητες 
Η εταιρεια μας πιστευει ακραδαντα στη ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ  κ τους ανταμοιβει με μια μεγαλη προμηθεια απο 35% εως 50%.
'' Μην αφησετε ουτε μια μερα να παει χαμενη.Ειμαστε διπλα σδαςστη προσπαθεια που θα κανετε  κ πιστευουμε στις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ""


Το δίκτυο του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» καλύπτει σήμερα την περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Καλαμάτας, ενώ εξαπλώνεται καθημερινά. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προνόμια και τις προσφορές της κάρτας από την ιστοσελίδα www.mekarta.gr και στα τηλέφωνα 213 025 0067
2130777577







Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΦΟΡΟΑΠΑΛΑΓΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ

Δεν ισχύουν από φέτος φορολογικές απαλλαγές από ασφάλιστρα

Χωρίς απαλλαγή η έκπτωση φόρου 10% για δαπάνες από ασφάλιστρα ζωής για τις φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος του 2013. 
Ωστόσο θα εκπίπτουν κατά ποσοστό 10% από το φόρο εισοδήματος μόνο οι δαπάνες για νοσήλια, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις κι αυτές μόνο κατά το μέρος που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά ταμεία ή και ασφαλιστικές εταιρείες και κατά το μέρος που υπερβαίνουν το 5% του φορολογούμενου εισοδήματος.
Δώρον άδωρον» αποδεικνύεται στην πράξη η διατήρηση της έκπτωσης φόρου 10% στις ιατρικές δαπάνες για μισθωτούς και συνταξιούχους. Για πρώτη φορά υπάρχει όρος ότι δεν αναγνωρίζονται οι ιατρικές δαπάνες μέχρι ένα ύψος εισοδήματος. Το όριο αυτό είναι το 5% του φορολογούμενου εισοδήματος. Και μόνο αυτό αρκεί για να «ψαλιδίσει» την πιο «ευαίσθητη» έκπτωση φόρου. Παράλληλα θα χορηγείται μόνο στο μέρος των δαπανών που δεν θα καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία και τις ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ το ποσό της μείωσης φόρου δεν μπορεί να υπερβεί συνολικά τις 3.000 ευρώ.
Στην πράξη δηλαδή, ακόμα και αυτή η «ψαλιδισμένη» φοροαπαλλαγή που απέμεινε για μισθωτούς και συνταξιούχους είναι δώρον… άδωρον, καθώς δύσκολα θα μπορέσουν οι φορολογούμενοι να πραγματοποιήσουν το αναγκαίο ποσό ιατρικών δαπανών (με δική τους συμμετοχή) που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν μείωση φόρου κατά 10%.
Εξετάσεις – νοσήλια
Ως έξοδα ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης θεωρούνται:
Οι αμοιβές που καταβάλλονται σε ιατρούς και ιατρικά κέντρα όλων των ειδικοτήτων για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, καθώς και οι αμοιβές που καταβάλλονται σε οδοντιάτρους, ορθοδοντικούς, γναθοχειρουργούς για οδοντοθεραπεία, οδοντοπροσθετική και γναθοχειρουργική.
Τα έξοδα νοσηλείας που καταβάλλονται σε νοσηλευτικά ιδρύματα ή ιδιωτικές κλινικές, καθώς και οι δαπάνες που καταβάλλονται για διαρκή κάλυψη ιατρικών αναγκών.
Τα έξοδα για φαρμακευτική περίθαλψη γενικά.
Οι αμοιβές που καταβάλλονται σε νοσοκόμο για την παροχή υπηρεσιών σε ασθενή κατά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο ή κλινική ή στο σπίτι.
Η δαπάνη για την αντικατάσταση μελών του σώματος με τεχνητά μέλη, καθώς και η δαπάνη για αγορά ή τοποθέτηση στο σώμα του ασθενούς οργάνων, τα οποία είναι αναγκαία για τη φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.
Τα έξοδα νοσοκομειακής περίθαλψης των τέκνων με ειδικές ανάγκες που παρουσιάζουν αναπηρία σε ποσοστό 40% και άνω με βάση τη γνωμάτευση των οικείων υγειονομικών επιτροπών του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), εφόσον το ετήσιο φορολογούμενο και απαλλασσόμενο εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 6.000 ευρώ, καθώς και η δαπάνη τους για δίδακτρα ή τροφεία που καταβάλλονται γι’ αυτά τα τέκνα σε ειδικές για την πάθησή τους σχολές ή θεραπευτήρια.
Ποσό ίσο με το 50% της δαπάνης που καταβάλλεται σε επιχειρήσεις περίθαλψης ηλικιωμένων, οι οποίες λειτουργούν νόμιμα.
Στις δαπάνες αυτές περιλαμβάνονται και οι δαπάνες για έξοδα ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης των προσώπων που συνοικούν με τον φορολογούμενο και παρουσιάζουν αναπηρία 67% και άνω και έχουν αποκτήσει ετήσιο εισόδημα πάνω από 6.000 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή εκπίπτει το ποσό των εξόδων ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης που υπερβαίνει το συνολικό ετήσιο καθαρό πραγματικό, φορολογούμενο με τις γενικές διατάξεις ή με ειδικό τρόπο ή απαλλασσόμενο ή τεκμαρτό εισόδημα των προσώπων αυτών.
Πηγή : ethnos.gr

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014