Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

www.mpdradio.gr. .. 2015 λόγοι να τ ακουs!!

www.mpdradio.gr. .. 2015 λόγοι να τ ακουs!!

Δούκας Παλαιολόγος: Πρόεδρος "Προνόμιο με Κάρτα"

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ: ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ...ΠΑΝΤΟΥ

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ : Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ

mpdradio

http://www.mpdradio.gr/

Το www.mpdradio.gr σας ευχαριστεί για την υποστήριξη , για την εμπιστοσύνη κ την αγάπη σας.Η συνεργασία κ η μουσική επιμέλεια του www.gingeradio.gr μας δίνει την ευκαιρία να σας τονώνουμε τις αισθήσεις κ νας παρεχουμε την καλύτερη μουσικη του διαδικτύου . Επίσης καθε Τρίτη 6-8μμ η εκπομπή μας :ΠΡΟΝΟΜIΑ YΓΕIΑΣ. .ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ..ποιότητα ζωής""έχει κάνει τη διαφορά! Τη νέα χρονιά σας έχουμε κ άλλες εκπλήξεις! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. .ΥΓΕΙΑ. .ΠΡΟΝΟΜΙΑ. .κ πάντα χαρές! !

www.mpdradio.gr. .. 2015 λόγοι να τ ακουs!!

Το www.mpdradio.gr σας ευχαριστεί για την υποστήριξη , για την εμπιστοσύνη κ την αγάπη σας.Η συνεργασία κ η μουσική επιμέλεια του www.gingeradio.gr μας δίνει την ευκαιρία να σας τονώνουμε τις αισθήσεις κ νας παρεχουμε την καλύτερη μουσικη του διαδικτύου . Επίσης καθε Τρίτη 6-8μμ η εκπομπή μας :ΠΡΟΝΟΜIΑ YΓΕIΑΣ. .ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ..ποιότητα ζωής""έχει κάνει τη διαφορά! Τη νέα χρονιά σας έχουμε κ άλλες εκπλήξεις! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. .ΥΓΕΙΑ. .ΠΡΟΝΟΜΙΑ. .κ πάντα χαρές! !

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ο «ΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ».....Αυξέντιος Καλαγκός

Ο «ΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ»
From: Hera [hera181154@yahoo.gr]
Sent: Thursday, December 25, 2014, 6:44 PM
Όταν η Ελλάδα δεν μας πληγώνει!

Αυξέντιος Καλαγκός


"Κάποιος πρέπει να έχει το χάος μέσα του για να γίνει φλεγόμενο αστέρι![Φρ. Νίτσε]


O ιατρός των φτωχών παιδιών!

Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δώσει ζωή σε 9.000 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μοναδική του αμοιβή, το χαμόγελο που ξαναγεννήθηκε στα χείλη τους.

Ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός, ο καλύτερος μαθητής του Μαγκντί Γιακούμπ, αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί. 
Το όνομά του έχει συνδεθεί με τη σωτηρία πολλών καρδιοπαθών στο Λίβανο, στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Κύπρο, στην Ινδία, στο Μαρόκο, στην Αλγερία, στο Μαυρίκιο, στη Μοζαμβίκη, στην Ερυθραία, στο Κιργιστάν, στη Μαδαγασκάρη, στη Βενεζουέλα, στην Ουκρανία και στην Μποτσουάνα. 

Ο Έλλην καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός δεν απέκτησε τυχαία τον τίτλο του «γιατρού των φτωχών παιδιών». 

Στα 23 του αποφοίτησε από την Αμερικανική Ιατρική Σχολή της Κωνσταντινούπολης και στα 40 του έγινε τακτικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Αργότερα ήταν ο καλύτερος μαθητής του κορυφαίου καρδιοχειρουργού Μαγκντί Γιακούμπ. 
Ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Καρδιές για όλους», ο Έλληνας γιατρός από την Πόλη μαζί με την ομάδα του δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χειρουργεί καθημερινά δωρεάν όλα τα παιδιά στις φτωχές συνοικίες του κόσμου, μόνο και μόνο για να ξαναδεί το χαμόγελο στα χείλη τους. 

«Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο, αλλά, είναι αλήθεια: η μόνη μου ανταμοιβή είναι το χαμόγελο των παιδιών που έχω σώσει και η χαρά που νιώθουν οι οικογένειές τους. Αυτά μου αρκούν» λέει περήφανος μιλώντας στην «Espresso». 

Ζει στην Υεμένη, αλλά οπουδήποτε στο κόσμο κι αν τον χρειαστούν, δηλώνει παρών. Δουλεύει δεκαοχτώ ώρες τη μέρα, όμως όπως λέει δεν κοιτάει ποτέ το ρολόι του: «Στην Υεμένη, που είναι η βάση μου, χειρουργώ κάθε μήνα περίπου σαράντα με πενήντα περιστατικά. 

Όταν ταξιδεύω για φιλανθρωπικό σκοπό, είμαι ικανός να χειρουργήσω περίπου πενήντα περιστατικά μέσα σσε δέκα μέρες, για να αυξήσω τον αριθμό των παιδιών που περιμένουν μήνες και χρόνια να υποβληθούν σε επέμβαση. 
Υπερβαίνω τις δυνάμεις μου. Δουλεύω περίπου δεκαοχτώ ώρες την ημέρα και τα Σαββατοκύριακα». 

«Πιστεύω στον Θεό» 
Ο πρώτος άνθρωπος που του έδειξε το δρόμο της φιλανθρωπίας ήταν -όπως μας αποκαλύπτει ο ίδιος- ο πατέρας του, κορυφαίος παθολόγος στην Κωνσταντινούπολη: «Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι ότι ο πατέρας μου έλεγε να αφουγκράζομαι τον πόνο των ανθρώπων και ειδικά αυτών που ζούνε στη φτώχεια». 

Τον ρωτάμε αν πιστεύει στον Θεό. Αν έχει κάποια βάση αυτό που λέμε όταν κινδυνεύει κάποιος δικός μας  άνθρωπος: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του». 

Η απάντησή του είναι αφοπλιστική: «Πρέπει να ξέρετε πως κάθε φορά που χειρουργώ πάνω από το χειρουργικό τραπέζι δεν κάνω τίποτα άλλο από το να επικαλούμαι τον Θεό». Και συνεχίζει συγκινημένος: «Αμέσως μετά, όταν όλα πάνε καλά, σε κάθε ευκαιρία θαυμάζω το έργο του Θεού πάνω σε μας τους ανθρώπους. Ναι, λοιπόν, πιστεύω στον Θεό. Άλλωστε, ο παππούς μου ήταν ιερέας». 

Έρχεται όμως κάποια στιγμή στη ζωή, όπως μας λέει ο κ. Καλανγκός, που όλοι οι άνθρωποι νιώθουν πως κάποια πράγματα είναι υπεράνω των δυνάμεών τους: «Θυμάμαι πριν από εννιά χρόνια είχα χειρουργήσει ένα δύσκολο περιστατικό στη Μοζαμβίκη. 
Ένα παιδί 3 ετών με καρδιακή ανεπάρκεια, το οποίο όμως απεβίωσε τρεις ημέρες μετά την επέμβαση και ενώ νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα. Όταν πήγα να συζητήσω τις αιτίες του θανάτου με τη μητέρα του, έμαθα έκπληκτος ότι αυτή η γυναίκα ήταν έγκυος 7 μηνών και μόλις πριν από δύο μήνες είχε χάσει και τον σύζυγό της. 

Είχε, λοιπόν, πουλήσει τα πάντα για να μπορέσει να μεταφέρει το άρρωστο παιδί της από το χωριό στην πρωτεύουσα, στο ιατρικό μας κέντρο, ενώ ταυτόχρονα την είχαν εγκαταλείψει φίλοι και συγγενείς. Το κλάμα και ο πόνος αυτής της γυναίκας που δεν είχε χρήματα ούτε για να θάψει το παιδί της με έκαναν να καταλάβω, με τον πιο σκληρό τρόπο, τι σημαίνει ζωή. 

Της έδωσα αμέσως όλα μου τα χρήματα, όλο μου το μισθό και ζήτησα από τον διευθυντή του ιατρικού κέντρου να της δώσει δουλειά στο μαγειρείο της μονάδας, όπως και έγινε. Σήμερα είναι ευτυχισμένη. Γέννησε τελικά δύο παιδάκια και συνεχίζει μέχρι σήμερα να δουλεύει στο ίδιο κέντρο. 

Είναι αυτές οι συνθήκες στις χώρες του Τρίτου Κόσμου που μου δίνουν την εντύπωση πως ορισμένα πράγματα εξακολουθούν να είναι "υπεράνω των δυνάμεών μου", όμως ποτέ δεν λυγίζω. 

Βέβαια, για να αλλάξουν οι συνθήκες ζωής και το βιοτικό επίπεδο σε αυτές τις χώρες πρέπει οι μεγάλες δυνάμεις να δουν διαφορετικά τις αιτίες της φτώχειας». 


Η ευτυχία της προσφοράς
Παρά το γεγονός ότι έχει βραβευτεί δεκάδες φορές από διεθνείς οργανισμούς και ιδρύματα, όπως ο ίδιος λέει, δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο τις συνήθειές του και το χαρακτήρα του: «Σας λέω μετά λόγου γνώσεως πως όλα αυτά τα χρόνια όσο ακριβώς προχώρησα σε επιστημονικό και σε φιλανθρωπικό επίπεδο, άλλο τόσο προσπαθώ να είμαι ταπεινός, και αυτό είναι το μεγαλύτερο ιδανικό στη ζωή». 

Τι κι αν έχει θυσιάσει το χρόνο του και την οικογενειακή του ζωή; Εκείνο που έχει σημασία -όπως λέει- είναι να είσαι χρήσιμος για τον διπλανό σου. Αυτό προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει και στα δύο παιδιά του - τις ελάχιστες ώρες που είναι κοντά τους. 

Όμως, ο Αυξέντιος Καλαγκός δεν έχει μόνο τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο. 

Έχει σαν παιδιά του 9.000 φτωχά αγγελούδια που δεν είχαν πρόσβαση στη δημόσια και δωρεάν υγεία των χωρών που ζούσαν, στα οποία χάρισε αφιλοκερδώς το δικαίωμα να αναπνέουν και να μπορεί η καρδούλα τους να χτυπάει κανονικά. 
Συνεχιστές του φιλανθρωπικού και του επιστημονικού έργου του ευτυχώς -όπως λέει- υπάρχουν, κι είναι όλοι 


ΑΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ  1.000 ΑΤΟΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; 
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;


Τί να πεις για αυτόν τον άνθρωπο;…
ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ, για το μεγαλείο του!


Εάν δεν πιστεύετε μπείτε στο Google βάλτε το όνομα του και σε 6'' θα κατέβουν 72.500 καταχωρήσεις με το όνομα του...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΩΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ»

Η "Προνόμιο με Κάρτα" στο SBC

Αποστόλη Σωθήκαμε - ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑΣ...!

Μετά την ανάλυση και το γλωσσάρι δημοσιεύω, τέλος, και την απόδοση στην καθομιλουμένη του πανέμορφου αυτού "γράμματος", και η οποία δεν διεκδικεί ούτ' ένα φυλλαράκι λογοτεχνικής δάφνης, πόσο μάλλον εφόσον αποδίδει το πανέμορφο κρητικό (πιθανότατα μεσσαρίτικο) ιδίωμα στην αστική και καθομιλουμένη γλώσσα, την αποστειρωμένη από κάθε ηχητική ιδιαιτερότητα. Τέλος, η στίξη (κόμματα, πνεύματα, αποσιωπητικά, άνω και κάτω στιγμές κτλ) δεν ακολουθεί το πρωτότυπο, όμως επιχειρεί να το συμπληρώσει και διανθίσει.
"Αγάπη μου,
από χθες το βράδυ που δεν σε είδα μου φαίνεται πως έχει περάσει ένας αιώνας. Ανυπομονώ να σε δω απόψε με μεγάλη αγωνία· δεν αντέχω μακρυά σου. Η πληγωμένη μου καρδιά όταν σε θυμηθεί κάνει τούμπες. Βιάζομαι πάλι να με σφίξεις ξανά στην αγκαλιά σου.
Το αποψινό μας ραντεβού θα το κάνουμε αλλού και όχι στην αυλή του Αριστείδη, γιατί απ' το μεγάλο το πάθος του έρωτά σου κάποιο βράδυ στραπατσάρησες τα πράσα, και χθες το βράδυ διέλυσες και τα λαχανόφυλλα.. Απόψε λένε πως θα κοιμηθεί η γυναίκα του εκεί μπας και γλιτώσει τις παπούλες.. Όμως δεν θα μπει εμπόδιο στον έρωτά μας η Αριστείδενα: βρήκα άλλη ερωτική φωλιά, όμως δεν μπορώ να σου γράψω πού γιατί μπορεί να πέσει το γράμμα σε κανενός εχθρού μας τα χέρια και να μας κάνει τσακωτούς και βούκινο σ' όλο το χωριό, να μας κάνουν ρεζίλι που ζηλεύουνε τον έρωτά μας. Θα σε περιμένω την ώρα τη γνωστή: θα είμ' επάνω στη μπουρνελιά και από κει θα σ' οδηγήσω στη νέα μας κρυψώνα· έχω ήδη ξεπατώσει τ' αγκάθια και ισιώσει το χώμα να μη γλιστράμε. Όμως να δέσεις το σκυλί γιατί έτσι και σ' ακολουθήσει πάλι και αρχίσει να γαβγίζει την ώρα που θα σπαρταρώ σαν ψάρι στα στιβαρά σου μπράτσα, θα σκανδαλιστούν κι οι άλλοι σκύλοι και θ' αρχίσουνε να γαβγίζουν και θα ξεφτιλιστούμε. Θα σε περιμένω με μεγάλη αγωνία· θα μετρώ τις ώρες και τα δευτερόλεπτα ως και να σκοτεινιάσει να κοιμίσω τα παιδιά και να τρέξω σαν πληγωμένο σπουργιτάκι να κρυφτώ στη θερμή αγκαλιά σου.
Ως περιμένει το πουλί μεσ' στη φωλιά τη μάνα
έτσι θα λαχταρώ κι εγώ ένα δικό σου γράμμα.
Το πανέμορφο Αγριολούλουδο
(Απάντηση)
Εγώ βρε δεν μπορώ απόψε γιατί έφαγα ένα κομμάτι σπληνάντερο και, ως να το 'χαν φτύξει οι μύγες, τώρα μ' έχει πιάσει κόψιμο· δεν έχω δύναμη να πάω ούτε ως τη μάντρα.
Αν με αφήσει το κόψιμο θα σε "βολέψω" αύριο, την ίδια πάντα ώρα.
Ο Μελαχροινός Πρίγκηπας"

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Μειωμένες οι πωλήσεις των Ασφαλειών Ζωής


Μειωμένες οι πωλήσεις των Ασφαλειών Ζωής

Downstairs
19 Δεκεμβρίου 2014
Οι πωλήσεις των ασφαλειών ζωής βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 50 ετών.
Αυτό σύμφωνα με έρευνα της Limra, στην οποία αναφέρεται ότι ο κόσμος πλέον (στις ΗΠΑ) χρησιμοποιεί τα λεφτά του ή για να αγοράσει ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ή για να ξεπληρώσει τα χρέη του...
Τι θα μπορούσε να κάνει ο Διαμεσολαβητής για να ανατρέψει αυτή την πορεία;
Οι καταναλωτές, λέει η Limra, σκέφτονται ένα μόνο στόχο τη φορά και πως θα τον πετύχουν. Μια έξυπνη αλλαγή στην προσέγγιση απέναντί τους είναι αντί να προσπαθεί ο Διαμεσολαβητής να τους πείσει πόσο σημαντική είναι η ασφάλιση, να προσαρμόσει την ασφάλιση στις δικές τους ανάγκες, όπως αυτές αναδύονται κατά τη διάρκεια της  ζωής τους.
Η πλειοψηφία των πωλήσεων ασφαλειών ζωής γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο – το Ίντερνετ είναι καλή πηγή για ενημέρωση και για συμβουλές όμως ο κόσμος ακόμη θεωρεί τους Διαμεσολαβητές ως την πιο έμπιστη πηγή πληροφόρησης.
Αυτή του τη θέση πρέπει να εκμεταλλευτεί και ο Διαμεσολαβητής με στόχο δύο πράγματα:
  • το άψογο σέρβις
  • το χτίσιμο μιας δυνατής σχέσης
Γιατί αυτός που θα αγοράσει πρόσωπο με πρόσωπο την πρώτη φορά, με τον ίδιο τρόπο θα αγοράσει και τη δεύτερη, ακόμη και την τρίτη, αν υπάρξει. Για αυτό ο Διαμεσολαβητής θα πρέπει να βρει τρόπο να είναι παρών όταν έρθει αυτή η στιγμή, δηλαδή όταν προκύψει νέα ανάγκη.
Ο Διαμεσολαβητής πρέπει να είναι παρών σε όλα τα στάδια ζωής του πελάτη του: στο γάμο, τη γέννηση ενός παιδιού, την αγορά ενός σπιτιού. Από εκεί μπορεί να «περάσει» σε άλλα προϊόντα όπως συνταξιοδοτικά προγράμματα ή προγράμματα νοσηλείας. Η ασφάλεια ζωής θα έρθει μαζί με αυτά.
Ο κόσμος έχει ανάγκη ( 4 στις 10 οικογένειες στις ΗΠΑ δήλωσαν ότι θα είχαν πρόβλημα επιβίωσης αν έφευγε από τη ζωή ο βασικός «κουβαλητής» του σπιτιού)...Όμως 8 στα 10 νοικοκυριά δεν έχουν προσωπικό Ασφαλιστικό Σύμβουλο ή Μεσίτη στο οποίο να στραφούν όταν έρθει ανάγκη και ούτε είχαν ποτέ, οι περισσότεροι...
Underwriter Editors
Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.
Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΛΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ....!!

Το πιο κοντινό στο σεξ που έχω κάνει τελευταία είναι που έδωσα σε μια Ψιλικατζού ένα πενηντάευρο και μου είπε τώρα μας γ...σες...

-Έλα μωρό μου...κάνε με να ουρλιάξω σαν τρελή!
-Πάχυνες!

-Και δεν μου λες τα χόρτα είναι άγρια;
-δεν τα βλέπεις μαντάμ δεμένα τα ΄χω!
 
Τι προφυλακτικά είναι αυτά που μου πουλήσατε; Δεν καλύπτουν ούτε μέχρι την μέση το πέος...
- Είναι καλοκαιρινό μοντέλο κύριε! 
Condom-
άνικο... 
- Γιαγιά γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;
- Γιατί πατάς τη σωλήνα του οξυγόνου, βλαμμένο!
 
-Πώς περάσατε χτες;
-Όνειρο!
-Δηλαδή;
-Με πήρε ο ύπνος!

Κορόιδευα το βάδην σαν άθλημα, μέχρι που με έπιασε κόψιμο στην ταβέρνα και η τουαλέτα ήταν στα 300 μέτρα ..

Ήμουν στο στέκι μου άνετος εχτές βράδυ και έπινα το ποτό μου, βλέπω 3 γκομενάκια, μοντέλα, με κάρφωναν ,δεν πήραν τα ματια τους από πάνω μου όλη νύχτα.Ήταν αφίσα...
 
Θα έρθει η εποχή που δεν θα έχουμε μακαρόνια για τον αστακό μας!

Πήγαινα στο δρόμο 7.30 το πρωί και ξαφνικά ξεπροβάλει πίσω από τα βουνά μια μεγάλη φλεγόμενη φωτεινή μπάλα......
Πάει λέω τελείωσε.....
Μετά κατάλαβα ότι ήταν ο ήλιος......
Δεν είχα ξυπνήσει ποτέ ξανά τόσο νωρίς!

Ροδόνερο: Το νερό που εκτοξεύουν οι ρόδες ενός αυτοκινήτου, όταν περνάνε με ταχύτητα από μια λακκούβα στη βροχή..
 
Πόσες τηγανητές πατάτες & σοκολάτες φάγαμε για να μας ανέβει η διάθεση &τελικά μας φάρδυνε ο κώλος.

Κορίτσια πήγα στην 
Vodafone να διακόψω το συμβόλαιο μου και έφυγα με νέο συμβόλαιο, νέο κινητό, σταθερό και internet και νομίζω περιμένω και παιδί.... 
Η αμήχανη στιγμή που μπαίνεις στο νοσοκομείο της Μυκόνου και φωνάζεις: "ΑΔΕΛΦΗ"... !!!
 
Καθόλου δεν μου αρέσει το άγαμος στο βιογραφικό μου...
Θα γράψω γαμάτος που είναι και πιασάρικο..
 
Με σταματάει η τροχαία:
- Την άδεια σας παρακαλώ .
- Άδεια μετά τις 15 Αυγούστου αλλά δεν είναι σίγουρο, εσείς θα πάτε κάπου;
 
-Ο Μήτσος καθόταν στο τραίνο και απέναντι καθόταν μια κουκλάρα,που φορούσε ένα καυτό μίνι.Όσο κι αν προσπαθούσε δεν μπορούσε να μην κοιτάει.Με μεγάλη έκπληξη και πολύ χαρά ανακάλυψε ότι δεν φορούσε εσώρουχο.
-Όταν τον κατάλαβε η κουκλάρα του λέει:
-Κοιτάς την "πραμμάτια" μου….
-Ναι,αλλά να,με συγχωρείς που, δεν...…
-Καλά, κοίτα, έχει πολλά ταλέντα...!!θα σου στείλει ένα φιλάκι..!!
-Πράγματι η "πραμμάτια" του στέλνει ένα φιλάκι.
-Ο Μήτσος έκπληκτος θέλει να μάθει τι άλλο μπορεί να κάνει.
-Μπορεί ακόμα να ανοιγοκλείνει σαν μάτι…
-Ο Μήτσος παρακολουθεί έκθαμβος να το κάνει.
-Έλα κάτσε δίπλα μου, του λέει.
-Φυσικά ο Μήτσος δέχεται.
-Τότε του λέει η κουκλάρα...:Μπορείς να βάλεις δυο δάκτυλα μέσα.;;
-Και απαντά ο Μήτσος τρελαμένος:
-Μα τι λες.;; Μπορεί και να σφυρίξει.;;
Η αμήχανη στιγμή που μπαίνεις σε pet shop και ρωτάς την πωλήτρια αν έχει κολάρα!

- Θα σε κάνω την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο
- Θα μου λείψεις ρε συ!
 
 -Έρχομαι σπίτι σου, τι να φέρω;
-ΚΑΡΟΤΑ.
-Ελπίζω να γράφεις greeklish!
 
 Με έδιωξε η κομπλεξικιά απ’ το φαρμακείο γιατί της ζήτησα να μου δείξει πως φοριέται το προφυλακτικό. Εμ, δεν κρατιέται η πελατεία έτσι μωρή αχλάδο!
 
 Μήνες παίρνω σε εταιρίες για δουλειά! Έχω καταντήσει βιογραφικός!

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

AYTEΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

Η ''ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ''  Η Η TRAVEL KARTA EINAI MONΑΔΙΚΑ Κ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ Η ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ..

Αυτά τα Χριστούγεννα επενδύστε στο πελατολόγιο και τους συνεργάτες σα

Αυτά τα Χριστούγεννα επενδύστε στο πελατολόγιο και τους συνεργάτες σας

flowers
17 Δεκεμβρίου 2014
Τα Χριστούγεννα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξουμε σε πελάτες και συνεργάτες ότι πραγματικά εκτιμούμε την εμπιστοσύνη τους.
Και σε αυτές τις περιστάσεις "αυτοματισμοί" δεν χωρούν. Όσο πιο προσωπική είναι η ευχή, τόσο περισσότερο θα εκτιμηθεί.
Οι ευχές μέσω μαζικών SMS και E-mails είναι σίγουρα μια καλύτερη λύση από την απραξία, όμως δεν ενδείκνυται για τους καλούς σας πελάτες και συνεργάτες.
Φέτος, το Underwriter σε συνεργασία με το κορυφαίο ανθοπωλείο της Αθήνας, το Petridis LVστο Ψυχικό, σας δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε, προσφέροντας 10% έκπτωση σε όλες τις αγορές λουλουδιών που θα πραγματοποιήσετε μέσα στον Δεκέμβριο.
Μπείτε στο www.petridislv.gr και χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό "UNDERWRITER" και θα εφαρμοστεί αυτόματα η έκπτωση στην παραγγελία σας. Εναλλακτικά, καλέστε στο 210.67.28.370 ή επισκεφθείτε το κατάστημα και αναφέρετε τον εκπτωτικό κωδικό.
Η έκπτωση καλύπτει και τις αποστολές λουλουδιών από και προς την επαρχία αλλά και το εξωτερικό.
Ένα φρέσκο μπουκέτο, μια ιδιαίτερη σύνθεση ή ένα καλάθι λουλουδιών με ποτό, είναι δώρα υψηλής αντιλαμβανόμενης αξίας, που θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως, ειδικά όταν φέρουν την υπογραφή του κορυφαίου ανθοπωλείου.
Underwriter Editors
Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.
Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

H τεχνολογία αλλάζει την ασφαλιστική αγορά

H τεχνολογία αλλάζει την ασφαλιστική αγορά

big-data-analytics
17 Δεκεμβρίου 2014
Τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, τα e-shop δηλαδή, κατονομάζουν ως την μεγαλύτερη απειλή τους  εκτός κλάδου οι ασφαλιστές όλου του κόσμου, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το έγκυρο Economist και δημοσίευσε τον περασμένο μήνα. Συγκεκριμένα το 32% από τα 300 υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου που ρωτήθηκαν, πιστεύουν ότι παίκτες  - μεγαθήρια του e-commerce όπως η Google και η Amazon είναι η μεγαλύτερη απειλή για τις ασφαλιστικές. Ακολουθούν η online τραπεζική (31%), οι ιστοσελίδες aggregator (ιστοσελίδες που "ρουφάνε" άρθρα από άλλες ιστοσελίδες και τα αναδημοσιεύουν) και οι μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης (πχ IKEA, Kotsovolos ) που δραστηριοποιούνται και ηλεκτρονικά.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι Ασφαλιστικές (1 στις 2) δηλώνουν αποφασισμένες να δράσουν έναντι στο νέο ανταγωνιστή επενδύοντας στη σχέση με τον πελάτη και στην ψηφιακή συναλλαγή μαζί του.  Συγκεκριμένα, το 44% των εταιρειών δήλωσε ότι στο άμεσο μέλλον θα επενδύσει στις πελατειακές σχέσεις και το 38% ότι θα θέσει ως προτεραιότητα την ψηφιακή συναλλαγή με τον πελάτη.
Παρότι οι ασφαλιστικές ήταν από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησαν την επεξεργασία δεδομένων σε μεγάλη κλίμακα, τις τελευταίες δεκαετίες απέκτησαν τη φήμη ότι γενικότερα, υπολείπονται τεχνολογικά.
Ωστόσο οι πρόσφατες καινοτομίες στην πρόσβαση & ανάλυση μαζικών δεδομένων (big data) παρουσιάζουν νεές ευκαιρίες για τον κλάδο και επιβάλλουν τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του τόσο σε λειτουργικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης.
To Economist Intelligence Unit (τομές ερευνών) συνέλεξε απαντήσεις από 300 στελέχη των κλάδων ζωής και ζημιών. Κοινός παρονομαστής σε όλες,  ήταν η στροφή προς τον πελάτη ως αντίδραση στην επέλαση του ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και η προσπάθεια να αναταπεξέλθει διοικητικά ο κλάδος στα στάνταρ που έχουν καθιερωθεί από άλλες βιομηχανίες, όπως αυτή των κινητών τηλεφώνων και της 24ωρης μόνιμης ασύρματης σύνδεσης στο Διαδίκτυο.
Underwriter Editors
Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.
Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Έρευνα: Οι πελάτες (των Ασφαλιστικών εταιρειών) διψάνε για επικοινωνία!

Έρευνα: Οι πελάτες (των Ασφαλιστικών εταιρειών) διψάνε για επικοινωνία!

Effective Communication (blank title)
17 Δεκεμβρίου 2014
Αυτό βρήκε η έρευνα που πραγματοποίησε η Ernst & Young* ρωτώντας 24.000 ανθρώπους σε 30 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο για τη σχέση τους με τις ασφαλιστικές εταιρείες.  Οι πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι επιθυμούν πιο συχνή και πιο σχετική με τις ανάγκες τους και την κατάστασή τους επικοινωνία από τους ασφαλιστές τους. Ειδικότερα, θέλουν η επικοινωνία τους με τις εταιρείες να είναι πιο συχνή, να έχει περισσότερη ουσία και να είναι εξατομικευμένη!
Αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από αυτό που θέλουν με αυτό που λαμβάνουν.
Το 57% των πελατών είπαν ότι θα ήθελαν να επικοινωνούν με τους ασφαλιστές τους τουλάχιστον μια φορά το εξάμηνο αλλά μόνο το 47% δήλωσε ότι έχει τέτοιου είδους επικοινωνία επί του παρόντος.
Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν επίσης, ότι είναι ανοιχτοί στο να λαμβάνουν προσφορές καθώς και γενικότερη πληροφόρηση και ενημέρωση γύρω από τα προγράμματά τους.
Το σημαντικότερο με τη συστηματική επικοινωνία είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στον διαμεσολαβητή να παρακολουθεί την πορεία της ζωής του πελάτη του και να είναι παρών όταν οι περιστάσεις αλλάζουν.
Η συχνή και συστηματική επικοινωνία βοηθά επίσης και τις εταιρείες να αντιληφθούν καλύτερα και πιο έγκαιρα τις αλλαγές στις ανάγκες του καταναλωτή και να ανταποκριθούν ανάλογα, για παράδειγμα προσαρμόζοντας κάποιο πρόγραμμα ή παροχή.
Το 44% από αυτούς που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφερε ότι δεν είχαν καμία απολύτως επαφή με την Εταιρεία ή τον Διαμεσολαβητή τους τον προηγούμενο ενάμισυ χρόνο!
Πράγμα ανεξήγητο διότι ως γνωστόν η επικοινωνία αν πάει καλά, οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα όπως αύξηση της κάλυψης, επιπλέον καλύψεις ή ακόμη και συστάσεις από τον πελάτη:
Η ποιότητα στην επικοινωνία τέθηκε από το 60% των συμμετεχόντων ως ο νούμερο ένα πιο σημαντικός παράγοντας που θα τους έκανε να εμπιστευτούν, ακόμη και να επεκτείνουν τα προγράμματά τους.
*2014 Global Insurance Outlook
Underwriter Editors
Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.
Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Υποχρεωτική από το νόμο πλέον η Επαναπιστοποίηση Διαμεσολαβητών

Υποχρεωτική από το νόμο πλέον η Επαναπιστοποίηση Διαμεσολαβητών

6269912972_3895af4613_o
17 Δεκεμβρίου 2014
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3350/12/12/14, επικυρώνεται νομοθετικά και εποπτικά η επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
Από εδώ και στο εξής οι Διαμεσολαβούντες θα πρέπει  να συμπληρώνουν 75 ώρες εκπαίδευσης ανά 5 χρόνια, ισομερώς κατανεμημένες ανά έτος.
Για τους νεότερους Διαμεσολαβητές, (άδεια επαγγέλματος από το 2012 και μετά) η πενταετία μετρά από τη στιγμή που πήραν την άδειά τους.
Για όλους τους υπόλοιπους η πενταετία υπολογίζεται από την στιγμή ισχύος του νόμου (12/12/14).
Οι τομείς επανεκπαίδευσης είναι:
α) προϊόντα (τα χαρακτηριστικά και οι φορολογικές, κοινωνικές, επενδυτικές προεκτάσεις τους)
β) θέματα της αγοράς (θεσμικό πλαίσιο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, υποχρεώσεις ενημέρωσης καταναλωτή, εξυπηρέτηση σε περίπτωση αποζημίωσης, κανονισμοί λειτουργίας, διαφάνεια & δεοντολογία, προστασία από απάτη)
γ) ανάπτυξη  ατομικών δεξιοτήτων (μέθοδοι και τεχνικές πωλήσεων, τεχνικές ανάλυσης αναγκών, τεχνικές επικοινωνίας, οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, γνώσεις επί χρηματοοικονομικών θεμάτων)
Η επανεκπαίδευση θα γίνεται μέσω σεμιναρίων με φυσική παρουσία ή με ηλεκτρονική παρακολούθηση (e-learning, distance learning, video-link) και θα ολοκληρώνεται με την διεξαγωγή "τεστ κατανόησης" (εξετάσεις).
Παροχείς της εκπαίδευσης ορίζονται οι Εταιρείες (υποχρεωτικά για τα αποκλειστικά δίκτυα), ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και εκπαιδευτικοί οργανισμοί όπως το ΕΙΑΣ και το ΕΙΤ (Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο).
Ειδικά για το ΕΙΑΣ, εξαιρετικά θετική είναι η είδηση ότι του ανατέθηκε έργο του ΕΣΠΑ 2007-2013 ειδικά για αυτό το σκοπό, δηλαδή την εκπαίδευση/επανεκπαίδευση των διαμεσολαβούντων στις οκτώ Περιφέρειες Σύγκλισης της χώρας (Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα, Ιόνιοι Νήσοι, Βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλία, Ήπειρος, Κρήτη, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη). Το πρώτο μέρος του προγράμματος αφορά στην εκπαίδευση/επανεκπαίδευση των υφιστάμενων διαμεσολαβούντων, ενώ το δεύτερο μέρος αφορά στην προσέλκυση νέων πτυχιούχων Πανεπιστημίων για την ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού των ασφαλιστικών επιχειρήσεων.
Πολύ ωραία τα νέα για την Ασφαλιστική Αγορά η οποία μέσω αυτής της εξέλιξης εξασφαλίζει ένα, σταθερά και διαχρονικά υψηλό, επίπεδο Διαμεσολάβησης στη χώρα μας, και μάλιστα με ευρωπαϊκά στάνταρ.
Underwriter Editors
Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.
Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.