Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Αχ αυτά τα Γυναικεία μάτια .

Καλησπέρα να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο . 
Αχ αυτά τα Γυναικεία μάτια .... Είπαν για τα ματάκια σας ...... Τα γυναικεία μάτια είναι όλη η επικοινωνία.!! Όταν κοιτάς την γυναίκα στα μάτια νιώθεις όλα τις τα αισθήματα νιώθεις τις αισθήσεις της νιώθεις την χαρά της νιώθεις τον πόνο της!! Η γυναίκα έχει να δώσει πράγματα μέσα από τον έρωτα της, όταν τις αγαπάμε λοιπόν, να τις κοιτάμε βαθιά μέσα στα μάτια τους, το αξίζουν!!
Βλέπεις γιέ μου’ είπε ο Θεός, ‘ η ομορφιά της γυναίκας δεν είναι στα ρούχα που φοράει, στη μορφή που έχει ,ούτε στον τρόπο που φτιάχνει τα μαλλιά της.
Η ομορφιά της γυναίκας είναι στα μάτια της, γιατί τα μάτια είναι οι πύλες της καρδιάς, το μέρος που η αγάπη κατοικεί...!
Στα μάτια φαίνεται η χαρά μας. Στα μάτια η πίκρα και ο πόνος. Στα μάτια η καλοσύνη. Στα μάτια η κακία. Στα μάτια το μίσος. .Στα μάτια η αγάπη. Στα μάτια ο έρωτας. Στα μάτια ακόμη και η υγεία μας .
Είναι τυχαίο λέτε, ότι όταν είμαστε χαρούμενοι τα μάτια μας λάμπουν
Είναι τυχαίο, ότι όταν είμαστε πληγωμένοι και πικραμένοι να υγραίνονται;
Τα μάτια μας δείχνουν πάντα, ότι πραγματικά σκεφτόμαστε. Ότι αισθανόμαστε.
Φανερώνουν την αλήθεια μας και την πραγματική μας σκέψη και διάθεση.
Δεν γίνεται να υποκριθούν…
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής.
Ακόμη και την ώρα που κάνεις έρωτα με τον σύντροφο σου, ακόμη και αυτή την στιγμή κοιτάς τον άλλον κατάματα, προσπαθείς να βρεις εκεί μέσα τον πόθο που έχει για σένα εκείνη την στιγμή.
Όταν γνωρίζουμε κάποιον για πρώτη φορά, στα μάτια δεν προσπαθούμε να εξερευνήσουμε τον εσωτερικό του κόσμο; Εκεί δεν ψάχνουμε να βρούμε τα πάντα για αυτόν; Αυτά δεν είναι που κοιτάς και ερωτεύεσαι; Αυτά δεν είναι που όταν σου λείπει ο άνθρωπος σου, έρχονται στο μυαλό σου!
Μπορούν να μας δείξουν τα πάντα, φτάνει βέβαια να ξέρεις να κοιτάξεις μέσα τους!Πως γίνετε αυτό;Είναι πολύ απλό.
Τον κοιτάζεις κατάματα και προσπαθείς να διεισδύσεις στην καρδιά και στο μυαλό του ανθρώπου που έχεις απέναντι σου. Από το δρόμο των ματιών προς την ψυχή και το μυαλό θα δεις στοιχειά που κανένα άλλο μέρος του σώματος δεν μπορεί να «προδώσει».
Μάτια μεγάλα, μάτια μικρά, μάτια παράξενα, όλα έχουν την δική τους ομορφιά και όλα είναι ο καθρέφτης του μυαλού και των συναισθημάτων μας

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

1 ΑΧΙΑ έχει να σε αναδείξει ΗΓΕΤΗ ...η ομάδα σου.

Ο ΗΓΕΤΗΣ.1]Φροντίζει να δείχνει κατανόηση
2]Προσπαθεί να επικοινωνεί αποτελεσματικά
3]Οφείλει να δείχνει σίγουρος...
4]..αλλά και να κάνει αυτά που έχει την απαίτηση να κάνουν οι άλλοι.
5]Να είναι αυθεντικός...
6]Να μιλά λιγότερο και να ακούει περισσότερο
7]Να αναλαμβάνει την ευθύνη...δεν αρκεί να «βγαίνει μπροστά» στις επιτυχίες - πρέπει να χρεώνεται και τις αποτυχίες της ομάδας της οποίας ηγείται.
8]Να κάνει αυτό που του αναλογεί (και κάτι παραπάνω)
9]Να δείχνει πάθος... Για να πετύχεις κάτι, πρέπει να το γουστάρεις πραγματικά γιατί διαφορετικά, οι πιθανότητες αποτυχίας αυξάνουν δραματικά.
10]Να δίνει κίνητρο στους άλλους..Μαθαίνει να ξεχωρίζει τα προσόντα των μελών της ομάδας του και δώσε στον καθένα ξεχωριστά την ευκαιρία να αξιοποιήσει τα ταλέντα και τις δεξιότητές του. Η προσωπική του επιτυχία θα συμβάλει στο συνολικό θρίαμβο της ομάδας.
10]Να δείχνει ευάλωτος (αλλά όχι αδύναμος)..Υπάρχουν στιγμές, όμως, στις οποίες πρέπει κι αυτός να δείχνει το «προσιτό» και «ανθρώπινο» πρόσωπό του.
11]Να είναι ταπεινός...Η σεμνότητα είναι η πιο ισχυρή απόδειξη ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τους άλλους
12]Να είναι αξιόπιστος..
ο ηγέτης οφείλει να είναι πάντα ειλικρινής προς τους υφισταμένους του και να σέβεται τις υποσχέσεις που τους δίνει.
13]Οφείλει να δίνει πριν να απαιτεί.. αυτός που θέλει να θεωρείται ηγέτης, πρέπει να καλύπτει πρώτα τις ανάγκες των υπολοίπων μελών της ομάδας του κι εν συνεχεία να φροντίζει για τις δικές του.
14]ΝΑ Μη σταματά να μαθαίνει...ο ηγέτης είναι ο «ειδικός» στον οποίο θα στραφούν όλοι όταν τα πράγματα στραβώσουν
15]Να παίρνει γρήγορες αποφάσεις
....ακόμα κ μια λάθος απόφαση είναι ποιό χρήσιμη απο μια σωστή απόφαση τη λάθος στιγμή..!
16] ΑΧΙΑ έχει να σε αναδείξει ΗΓΕΤΗ ...η ομάδα σου...