Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ 1ΑΧΙΑ

 7 tips για να οργανώσεις με ασφάλεια τις καλύτερες διακοπές της ζωής σου
Αυτές τις μέρες οι περισσότεροι από εμάς καταστρώνουν σχέδια για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τα social media κατακλύζονται από προσφορές ταξιδιωτικών γραφείων με πακέτα σε μαγευτικούς προορισμούς για όλα τα πορτοφόλια, Κατακλύζονται επίσης και από αμέτρητα tips για το πως θα κάνουμε εξοικονόμηση χρημάτων, που θα φάμε στον προορισμό μας, πως θα πακετάρουμε έξυπνα, τι πρέπει να προσέξουμε στο αεροδρόμιο, ποια μέσα μαζικής μεταφοράς να χρησιμοποιήσουμε και πολλά άλλα.
Έτσι λοιπόν και εγώ σας παραθέτω 7 χρήσιμες οικονομικές συμβουλές για να οργανώσετε με ασφάλεια τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας για 5 μέρες στην Ευρώπη !
1. Βάλτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό 6.000.000€ για έκτακτες Ιατρικές & Λοιπές Δαπάνες.
Άνθρωποι είμαστε μπορεί κάτι να πάθουμε.
2. Βάλτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό 250€ για Οδοντιατρική θεραπεία.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ σκοντάφτω εύκολα.
3. Κρατήστε στην άκρη 3.500€ σε περίπτωση ακύρωσης ή διακοπής του ταξιδιού.
Στην Ελλάδα ζούμε όλο και κάτι μπορεί να τύχει είτε στο μέσο που μας μεταφέρει, είτε στους δρόμους προς το αεροδρόμιο με το αυτοκίνητό μας, είτε μια ξαφνική ασθένεια δική σας ή κάποιου μέλους της οικογένειά σας. Τί ? Όχι ?
4. Για καλό και για κακό ας έχετε 1.800€ σε περίπτωση που σας κλέψουν τις αποσκευές σας ή ακόμα σε περίπτωση που αυτές καταλήξουν στην Ζανζιβάρη – εκτός και αν είναι ο προορισμός σας.
5. Τα Προσωπικά σας Χρήματα, Διαβατήρια και διάφορα άλλα Έγγραφα (π.χ πάσο για τα ski lifts – τυχεροί πάτε για ski εεε??) βάλτε τα καλά μέσα στο τσαντάκι σας – τα μάτια σας δεκατέσσερα όμως γιατί υπάρχουν ταχυδακτυλουργοί εκεί έξω. Μήπως καλύτερα να έχετε μαζί σας 900€ για να τα αντικαταστήσετε ?
6. Βέβαια όπως είναι γνωστό, στο εξωτερικό δεν παίζουν με την Προσωπική Αστική Ευθύνη... ας έχετε μαζί σας άλλα 2.500.000€.
Όπως ξαναείπα, άνθρωποι είμαστε και μάλιστα Έλληνες – και είμαι περήφανος για αυτό – όλο και κάτι μπορεί να συμβεί ...να κάνουμε κατά λάθος καμιά ζημιά βρε παιδάκι μου !
7. Βέβαια, στο εξωτερικό τις αμοιβές των δικηγόρων δεν μπορείς να τις πεις και low budget !! Οπότε για να είστε σίγουροι ας έχετε μαζί σας άλλα 19.000€ για νομικές δαπάνες.
Τώρα θα μου πείτε σιγά μην μας συμβούν όλα αυτά ! Είστε σίγουροι ? Ή ότι αν είχατε 8.525.450€ για να πάτε Χριστουγεννιάτικες Διακοπές θα είχατε και ένα Chalet στις Ελβετικές Άλπεις ! Σωστά ?
Τότε και εγώ με την σειρά μου θα σας απαντήσω, ότι, αν σας συμβούν τα παραπάνω...μην έρθετε σπίτι μου για ποδαρικό με το που θα γυρίσετε από το Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι σας... αφήστε να περάσουν μερικές μέρες... πηγαίντε και σε κάποιον άλλο πρώτα βρε αδερφέ, δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε αμέσως – πιστέψτε με δεν θα σας κρατήσω κακία. Όμως δεν χρειάζεται να συμβούν όλα αυτά μαζί για να σας χαλάσουν το ταξίδι παρά μόνο κάποια από αυτά ή σε μερικές περιπτώσεις και ένα από αυτά. Όσο για το δεύτερο.... Chalet .... Άλπεις θα χαρώ να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή... έστω και αυτά τα Χριστούγεννα.
Και τώρα κρατηθείτε..... δεν χρειάζεται να έχετε Chalet στις Ελβετικές Άλπεις για να έχετε τα 8.525.450€ στον λογαριασμό σας για την αντιμετώπιση των παραπάνω, παρά μόνο την Travel Insurance made by LLOYDS με 15€ !! ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ με 15€ !!
Η 1η AXiA και οι σύμβουλοί της θα χαρούν πολύ να σας τα εξηγήσουν και από κοντά με περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και καλύψεις !
Press Room 1η AXiA
| Συγγρού 106, 11741 Αθήνα, Τηλ.: 2130250067, Fax: 2130250073 Κιν:6947 813271
| Αγ. Αικατερίνης 3, 19600 Μάνδρα, Τηλ.: 2105550484,2130369844
| Ελ. Βενιζέλου και Φίλωνος 7, Χαλκίδα, Τηλ: 2221084561
www.1axia.gr – info@1axia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου