Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Κ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΠΟΡ

ελευταίες μέρες για τους φίλους του Ski !!
Στα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας υπάρχει ακόμα χιόνι αλλά όχι για πολύ ακόμα ! Σύμφωνα με το snowreport.gr  τα πιο πολυσύχναστα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας είναι σε πλήρη λειτουργία γεμάτα εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Ο καιρός μας έκανε την χάρη και κράτησε το χιόνι μέχρι την Άνοιξη, μπορεί και να σουβλίσουμε στις πίστες το Πάσχα. Η Άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για Ski, με πολύ καλές θερμοκρασίες, μεγαλύτερη ημέρα αλλά και ηλιοφάνεια. Από την άλλη όμως κρύβει και παγίδες λόγω του επιπέδου του χιονιού, τις ποιότητας που λιώνει κατά το μεσημεράκι αλλά και κρυφές πέτρες που παραμονεύουν. Το Ski είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα, με πολύ ωραίες εικόνες και γεμάτο συγκινήσεις από την μία αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνο, ακριβό και απρόβλεπτες καταστάσεις από την άλλη.
Το Ski Cover από την AXiA Travel Insurance έρχεται να καλύψει πολλές από αυτές τις απρόβλεπτες καταστάσεις, καλύπτοντας τον εξοπλισμό σας, την ενοικίαση εξοπλισμού σε περίπτωση απώλειας του δικού σας, το ski pass, το κλείσιμο της πίστας λόγω ομίχλης ή διαφόρων έντονων καιρικών φαινομένων, ακύρωση ή διακοπή του ταξιδιού με όριο τα 3.500€ συνολικού κόστους ταξιδιού, έκτακτες ιατρικές δαπάνες (τραυματισμός, αδιαθεσία, αποκατάσταση, νοσοκομειακή περίθαλψη κοκ) μέχρι 6.000.000€, έκτακτη οδοντιατρική θεραπεία 250€, νομικές δαπάνες 19.000€, με κόστος 30€.
Οργανώστε το ταξίδι σας, ονειρευτείτε την πραγματοποίησή του και κρατήστε την διάθεσή σας ! Αφήστε τις απρόβλεπτες καταστάσεις στο Ski Cover.
Οι άνθρωποι της 1ΑΧΙΑΣ είναι πάντα δίπλας Διαθέσιμοι κ Αξιόπιστοι να σας καλύψουν κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη πριν,κατα τη διάρκεια κ μετά το ταξίδι σας.
Για εμάς ο άνθρωπος είναι η 1ΑΧΙΑ  
Επικοινωνείστε μαζί μας 2130212333 κ www.1axia.gr
Τ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου