Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Έρευνα: Σε ποια ηλικία η γυναίκα κάνει το καλύτερο sex της ζωής της;

Έρευνα: Σε ποια ηλικία η γυναίκα κάνει το καλύτερο sex της ζωής της;



Άλλη μια νέα έρευνα επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζουν σχεδόν όλοι!

Οι γυναίκες είναι καλύτερες στο σεξ όχι στην ηλικία των 20 και των 30 ετών αλλά στα 40 τους χρόνια.
Έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική Ιατρική Επιθεώρηση απέδειξε ότι μπορεί μετά τα 40 τα οιστρογόνα να μειώνονται σταδιακά, αλλά η ερωτική διάθεση καλά κρατεί! Συγκεκριμένα, οι ερευνητές έβαλαν στο μικροσκόπιο την ερωτική ζωή μίας ομάδας γυναικών από 40 έως 100 ετών, με μέση ηλικία τα 67 χρόνια.
Οι μισές από τις συμμετέχουσες δήλωσαν πως απολαμβάνουν το σεξ πιο απενοχοποιημένα και ουσιαστικά σε αυτή την ηλικία απ’ ό,τι στα νιάτα τους. Στην πλειοψηφία τους δεν είχαν καμία δυσκολία στην ερωτική διέγερση, ενώ ένας μεγάλος αριθμός ισχυρίστηκε πως έφτανε σε οργασμό ακόμη και μετά την ηλικία των 80 ετών.
»Είναι εντυπωσιακό το πόσες ηλικιωμένες γυναίκες δηλώνουν ικανοποιημένες από την ερωτική τους ζωή”, σχολίασε σχετικά η επικεφαλής ερευνήτρια Elizabeth Barrett-Conno.
Στο μεταξύ άλλη έρευνα που έγινε τεκμηρίωσε ότι η σεξουαλική ζωή των γυναικών βελτιώνεται όταν τα παιδιά της οικογένειας φύγουν από το σπίτι.
Το 60% των γυναικών με παιδιά άνω των 18 που έχουν φύγει από το σπίτι δηλώνει ότι έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές από την περίοδο που ζούσαν όλοι μαζί.
Αντίθετα, το 91% με απογόνους κάτω των δέκα χρόνων υποστηρίζουν πως η σεξουαλική ζωή έχει την κατάληξη του… Τιτανικού, δηλαδή ναυάγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου