Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Πρόταση συνεργασίας με ιατρούς.

Πρόταση συνεργασίας με ιατρούς.

Αγαπητέ γιατρέ
Θα ήθελα τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, να κάνουμε μια εκτενή παρουσίαση της προτεινόμενης συνεργασίας μας, καθώς και των ασφαλιστικών υπηρεσιών μας, που είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους ιατρούς και ιδιαίτερα στους χειρουργούς και αναισθησιολόγους.

Ποιοι είμαστε.
Η 1η AXiA – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ αποτελείται από στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, που μετρούν ήδη τρεις δεκαετίες στο χώρο. Στο παρελθόν συνεργαστήκαμε με διάφορες ασφαλιστικές εταιρίες, έχοντας εξειδίκευση στους κλάδους Υγείας, Επένδυσης, Αστικής Ευθύνης και Περιουσίας.
Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε ιδρύσει ασφαλιστικό γραφείο, με την ονομασία 1η ΑΧiΑ και έχουμε επιλέξει προγράμματα από 15 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς. Σήμερα εξυπηρετούμε περίπου 10.000 πελάτες κυρίως σε ασφαλίσεις Υγείας.

Θέλοντας να κάνουμε τη διαφορά στον ασφαλιστικό χώρο και όντας ευαισθητοποιημένοι απέναντι στον πελάτη μας και στο εισόδημά του, διαθέτουμε παράλληλα την «Προνόμιο με κάρτα», ένα προϊόν παροχής υπηρεσιών υγείας, για άτομα, που δεν μπορούν να ασφαλιστούν, αλλά αναζητούν κάποια ιδιαίτερα προνόμια σε αυτό τον τομέα. Η συγκεκριμένη κάρτα αριθμεί περίπου 20.000 μέλη.

Περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και για τον τρόπο και σκοπό της μεταξύ μας συνεργασίας, θα μπορέσουμε να αναφέρουμε στη συνάντησή μας.

2130212333  www.mekarta.gr    www.1axia.gr










Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ομαδικά συνταξιοδοτικά ασφαλιστήρια ,από τη 1ΑΧΙΑ

Η Eurolife σε εγκύκλιο προς τα Δίκτυα Πωλήσεων, ο κλάδος των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών προγραμμάτων αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και τις μεσαίες και μικρότερες εταιρίες, οι οποίες -μέσω των ομαδικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων- παρέχουν μια αξιόπιστη λύση αποταμίευσης για τους εργαζόμενους και τα στελέχη τους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν φοροαπαλλαγές, εκπίπτοντας το σύνολο των ασφαλίστρων του ομαδικού συνταξιοδοτικού, ως παραγωγική δαπάνη.



Παράλληλα, οι εταιρίες που συνάπτουν ομαδικά συνταξιοδοτικά ασφαλιστήρια για τους εργαζόμενους προσελκύουν και συγκρατούν ικανά στελέχη, δημιουργώντας σύγχρονα πακέτα αμοιβών, αλλά και κτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης και πίστης με το προσωπικό.
Παρακάτω ακολουθεί η ανάλυση των βασικών παραμέτρων και λειτουργιών των Ομαδικών Ασφαλιστηρίων συμβολαίων της Eurolife.
Ομαδικά συνταξιοδοτικά Εγγυημένου Κεφαλαίου & Εγγύηση Επιτοκίου
Εγγυημένο Επιτόκιο: Από 1,25%, έως 1,50 % ανάλογα με το ύψος εισφορών του εκάστοτε ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Ετήσιες Αποδόσεις Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων Eurolife
Ποσοστό επενδύσεων των Αποθεματικών Μερισμάτων: Πλέον του εγγυημένου επιτοκίου, ο λογαριασμός κάθε μέλους θα πιστώνεται και με ποσοστό απόδοσης των επενδύσεων των αποθεματικών μερισμάτων των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών συμβολαίων της Eurolife και το οποίο υπολογίζεται ως εξής:
Καθαρό ποσοστό απόδοσης = 90% Χ (Ετήσια απόδοση - Εγγυημένο επιτόκιο – 0,5%)
Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα με επένδυση σε Αμοιβαία Κεφάλαια
Διαθέσιμα Αμοιβαία Κεφαλαία (fund of funds), εισηγμένα στο Λουξεμβούργο.
1. Parvest Diversified Dynamic, BNP Paribas Investment Partners
2. Absolute Return Fund, Eurobank Asset Management M.F.M.C
3. Balanced Blend Global Eurobank Asset Management M.F.M.C
Φορολογική μεταχείριση Ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων
A. Τι ισχύει για τα ασφάλιστρα των ομαδικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων.
• Οι εργοδοτικές εισφορές τυγχάνουν πλήρους φορολογικής αναγνώρισης (παραγωγική δαπάνη) κατά τον υπολογισμό του φόρου εισοδήματος του νομικού προσώπου.
• Οι εθελοντικές εισφορές των εργαζομένων κατά τον υπολογισμό της μισθοδοσίας θα εξαιρούνται από τον υπολογισμό του φόρου μισθωτών υπηρεσιών όπως οι κρατήσεις των ασφαλιστικών ταμείων (κατ’ ουσία απαλλάσσονται του φόρου εισοδήματος).
Β. Τι ισχύει στην Καταβολή Ασφαλίσματος.
Η φορολόγηση είναι αυτοτελής (δηλ οι φόροι παρακρατούνται πριν την καταβολή)
1) Με συντελεστή 10% για εφάπαξ καταβαλλόμενη παροχή μέχρι €40.000.
2) Με συντελεστή 20% για εφάπαξ καταβαλλόμενη παροχή (για το ποσό άνω των €40.000) που υπερβαίνει τις €40.000.
3) Οι συντελεστές των ανωτέρω περιπτώσεων αυξάνονται κατά 50% σε περίπτωση είσπραξης από τον δικαιούχο ποσού πρόωρης εξαγοράς.
Δεν θεωρείται πρόωρη εξαγορά κάθε καταβολή που πραγματοποιείται σε εργαζόμενο που:
  • έχει θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα ή
  • έχει υπερβεί το 60ο έτος της ηλικίας του,
  • σε περίπτωση απόλυσης του ή πτώχευσης του εργοδότη.
Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, το ασφάλισμα φορολογείται με το ισχύον καθεστώς φόρου κληρονομιάς ενώ σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του ασφαλισμένου αποδίδεται το σύνολο του λογαριασμού που έχει συσσωρευτεί (σε 3 ετήσιες ισόποσες δόσεις) χωρίς καμία φορολόγηση.


Η 1ΑΧΙΑ Κ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
2130212333   www.1axia.gr

1Η ΑΧΙΑ: H "MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ" ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

1η ΑΧΙΑ: Το νέο στοίχημα της ασφαλιστικής αγοράς

Σπίλοι: Κάθε πότε να ελέγχονται;

Σπίλοι: Κάθε πότε να ελέγχονται;



Ζωτικής σημασίας είναι ο έλεγχος των σπίλων, ιδιαίτερα στην αρχή της άνοιξης πριν από την έναρξη της έκθεσης του δέρματος στον ήλιο. Έχοντας γνώση της υγείας του δέρματος, είναι εφικτή η προστασία του, με τη λήψη των κατάλληλων μέτρων.

«Οι σπίλοι αποτελούν την κλινική εκδήλωση του πολλαπλασιασμού μελανινοκυττάρων (κυττάρων που παράγουν μελανίνη) και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι καλοήθεις. Ένα μικρό ποσοστό όμως ενέχει τον κίνδυνο να εξελιχθεί σε μια μορφή καρκίνου του δέρματος που ονομάζεται μελάνωμα.
Επίσης, το μελάνωμα μπορεί να εμφανιστεί εξαρχής σε μια περιοχή του δέρματος στην οποία δεν προϋπήρχε κάποιος σπίλος. Γι’ αυτό πρέπει το δέρμα στο σύνολό του να εξετάζεται από εξειδικευμένο δερματολόγο, οι υπάρχοντες σπίλοι να παρακολουθούνται τακτικά και σε ορισμένες περιπτώσεις (όπου υπάρχει ένδειξη) να αφαιρούνται προληπτικά, ώστε να αποτραπεί πιθανή εξέλιξη τους σε κακοήθεια», προειδοποιεί η κα Ναταλία Ρομποτή, δερματολόγος-αφροδισιολόγος.
Τα περιστατικά μελανώματος έχουν διπλασιαστεί σε συχνότητα τις τελευταίες δεκαετίες και αυξάνονται ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη μορφή καρκίνου. Παρά τις σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη νέων θεραπειών για το μελάνωμα, οι ασθενείς με προχωρημένη νόσο συνεχίζουν να έχουν κακή πρόγνωση.
Αν και σε πολλούς ασθενείς το πολύ επιφανειακό μελάνωμα του δέρματος αντιμετωπίζεται επιτυχώς με τη χειρουργική εκτομή, η καθυστερημένη διάγνωση συνδέεται με εξελιγμένα στάδια της νόσου, που ανταποκρίνονται ανεπαρκώς στην ακτινοβολία, τη χημειοθεραπεία και την ανοσοθεραπεία, με ποσοστά επιβίωσης στην 5ετία να κυμαίνονται από 10 έως 50%, ανάλογα με το στάδιο της νόσου.
Το κόστος θεραπείας του μελανώματος αυξάνεται σημαντικά με το στάδιο της νόσου, καθώς λιγότερο από το 20% των ασθενών σταδίου III-IV ευθύνεται για το 90% του συνολικού ετήσιου κόστους για τη θεραπεία του μελανώματος. Έτσι, η έγκαιρη ανίχνευση του μελανώματος είναι ένας βασικός παράγοντας τόσο για τη βελτίωση της επιβίωσης των ασθενών όσο και για τη μείωση του κόστους της θεραπείας.
Επειδή όμως είναι πρακτικά αδύνατος ο έλεγχος όλων των ανθρώπων για ύπαρξη επικίνδυνων σπίλων σε συστηματική βάση, οι ειδικοί συστήνουν την εστίαση στα άτομα που είναι γνωστό ότι διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για εμφάνιση μελανώματος, δηλαδή όσοι έχουν ατομικό ιστορικό μελανώματος, οικογενειακό ιστορικό μελανώματος (≥2 μέλη), μεγάλο αριθμό σπίλων και παρουσία (ή ιστορικό) άτυπων / δυσπλαστικών σπίλων.
Όλοι αυτοί οι παράγοντες κινδύνου μπορεί να αξιολογηθούν με τη λήψη ιστορικού και την κλινική εξέταση. Όσον αφορά τον γενικό πληθυσμό, όσους δηλαδή δεν ανήκουν στις προαναφερόμενες ομάδες υψηλού κινδύνου, συστήνεται τουλάχιστον μια εξέταση μετά τα 50 έτη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι 75% των ασθενών με μελάνωμα αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε σπίλος. Γι’ αυτό, θα πρέπει και ο ασθενής να γνωρίζει τα σημεία που εγείρουν υποψίες για κακοήθη εξαλλαγή. Η πλειονότητα των σπίλων έχουν συνήθως στρογγυλό ή σφαιρικό σχήμα, καφέ χρώμα, ενώ σπανιότερα μπορεί να πιο σκούροι (μπλε ή μαύροι) ή να έχουν το χρώμα του δέρματος. Μπορεί να είναι επίπεδοι ή να προεξέχουν και δεν προκαλούν συμπτώματα, παρά μόνο εάν τραυματιστούν.
Σημεία που εγείρουν ανησυχία είναι η ασυμμετρία, τα μη σαφή όρια, το χρώμα (πολυχρωμία στο σπίλο) και η αυξημένη διάμετρος. Οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή υπάρχοντα σπίλου αποτελεί λόγο περαιτέρω διερεύνησης. Επίσης, η ανάπτυξη μιας νέας ελιάς, η οποία έχει “παράξενο” σχήμα θα πρέπει να θορυβήσει τον ασθενή και να τον παροτρύνει να επισκεφθεί το γιατρό του.
Αυτοέλεγχοι
Η αυτοεξέταση μπορεί να είναι το μόνο μέσο άμυνας για τους ασθενείς που αναπτύσσουν μελανώματα, τα οποία, λόγω της ταχείας ανάπτυξής τους, είναι πιο πιθανό να προκύψουν μεταξύ των επισκέψεων στο δερματολόγο. Οπότε, είναι σημαντική για την ανίχνευση της κακοήθειας αυτής σε θεραπεύσιμο στάδιο, αφού στην πραγματικότητα οι ασθενείς πρώτοι εντοπίζουν το ένα τρίτο των μελανωμάτων.
Ένας άλλος λόγος είναι ότι η υποχρέωση αυτοεξέτασης καθιστά και τους ασθενείς υπεύθυνους για την έγκαιρη ανίχνευση της νόσου. Αν η αυτοεξέταση γίνεται πολύ συχνά, οι ασθενείς μπορεί να μην εκτιμήσουν μικρές ή σταδιακές αλλαγές κατά την πάροδο του χρόνου.


Μύκητες γεννητικών οργάνων: Βασικά tips για να μην κολλήσετε

Μύκητες γεννητικών οργάνων: Βασικά tips για να μην κολλήσετε



Τρεις στις τέσσερις γυναίκες παρουσιάζουν κολπική μυκητίαση τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.

Η λοίμωξη από μύκητες στην περιοχή των γυναικείων γεννητικών οργάνων συνοδεύεται από εξαιρετικά δυσάρεστες ενοχλήσεις, όπως η φαγούρα, το τσούξιμο και η έκκριση υγρών.
Η κολπίτιδα είναι λοίμωξη ή φλεγμονή του κόλπου και η τραχηλίτιδα του τραχήλου της μήτρας αντίστοιχα, από κάποιο βακτήριο ή μύκητα (candida albicans) ή πρωτόζωο (trichomonas vaginalis) ή ιό (όπως έρπης γεννητικών οργάνων). Η θεραπεία δίδεται με βάση τα αποτελέσματα των καλλιεργειών κολπικού και τραχηλικού υγρού.
«Χρυσοί» κανόνες
-Φοράτε άνετα ρούχα από φυσικές ίνες (βαμβάκι, λινό, μετάξι).
-Μη φοράτε στενά παντελόνια.
-Αν φοράτε λαστιχένιες ή δερμάτινες παντόφλες, πρέπει να τις πλένετε τουλάχιστον ανά δύο ημέρες με σαπούνι. Προτιμήστε αυτές από καουτσούκ που είναι φυσικό υλικό.
-Προσέχετε τις πισίνες. Μπορεί το νερό να μην έχει μύκητες λόγω του χλωρίου, αλλά στους χώρους που περπατάτε ή ξαπλώνετε.
-Μην κάνετε συχνά ντους στην ευαίσθητη περιοχή (σκοτώνει τα βακτήρια που ελέγχουν την παραγωγή μυκήτων).
-Περιορίζετε τη χρήση αποσμητικών.
-Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε συχνά αρωματισμένα σερβιετάκια.
-Αποφεύγετε τα συχνά καυτά μπάνια μέσα στην μπανιέρα.
-Πλένετε τα εσώρουχά σας σε θερμοκρασία πάνω από 60 βαθμούς.
-Τρώτε γιαούρτι, ειδικά όταν λαμβάνεται αντιβίωση.
-Αν έχετε διαβήτη, διατηρείτε το σάκχαρό σας όσο το δυνατόν καλύτερα ρυθμισμένο.
-Εάν υποφέρετε συχνά από κολπικές μολύνσεις απευθυνθείτε στον γιατρό σας για να ελεγχθούν άλλα πιθανά προβλήματα υγείας.

Η 1ΑΧΙΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ Κ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Κ'' ΠΡΟΝΟΜΙΑ'' ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣ

Το φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα τιμωρεί τις επιχειρήσεις, αναλυτικότερα:
29% Φορολογία
100% Προκαταβολή Φόρου
26,95% – 37,95% Υποχρεωτικές Ασφαλιστικές Εισφορές
24% ΦΠΑ
Επιπλέον φόροι, πρόσθετες εισφορές και capital controls
Οι υψηλοί φορολογικοί συντελεστές, η ατέρμονη  γραφειοκρατία και  η ανεπάρκεια δομών αποτελούν σοβαρά εμπόδια .
Η αύξηση των υποχρεωτικών ασφαλιστικών εισφορών απορροφά μεγάλα και χρήσιμα ποσά για την επιχείρηση, τα οποία θα μπορούσαν να επαναεπενδυθούν ή να αυξήσουν τα εισοδήματα σας.

Εξασφαλίστε επιπλέον έσοδα στην επιχείρηση σας

 

Με έξυπνο και αποδοτικό τρόπο. 

 

Είμαστε ένα ασφαλιστικό γραφείο με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, 40 και πλέον συνεργάτες και με συνεργασίες με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, μια εκ των οποίων και οι Lloyd's Λονδίνου.
Γνωρίζουμε τις ανάγκες και τους "κινδύνους" της λειτουργίας μιας επιχείρησης και είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε με απώτερο σκοπό την μείωση των ασφαλίστρων στα ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν την επιχείρηση, αλλά και έξυπνους τρόπους μείωσης της φορολογίας της.
Μας ενημερώνετε για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχετε εν ισχύ, για τη δραστηριότητα της επιχείρησης και τα μεγέθη της, και εμείς εκπονούμε σφαιρική ασφαλιστική μελέτη.
 
"Όταν οι ανάγκες σας συναντήσουν τις προτάσεις μας, τότε γίνονται... ΛΥΣΕΙΣ!"





Ομαδικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα / Οικονομικά οφέλη επιχειρήσεων και εργαζομένων.

  Όπως όλοι γνωρίζουμε, το σημερινό καθεστώς Κοινωνικής Ασφάλισης, το οποίο βασίστηκε στο σύστημα «Αλληλεγγύης γενεών», βρίσκεται σε οριακό σημείο, με αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός πελατών να επιθυμεί να ενισχύσει την μελλοντική -και συνεχώς μειούμενη- σύνταξη, με ιδιωτικά συνταξιοδοτικά
προγράμματα.
  Σήμερα, ο κλάδος των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών προγραμμάτων αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και τις μεσαίες και μικρότερες εταιρίες, οι οποίες -μέσω των ομαδικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων- παρέχουν μια αξιόπιστη λύση αποταμίευσης για τους εργαζόμενους και τα στελέχη τους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν φοροαπαλλαγές, εκπίπτοντας το σύνολο των ασφαλίστρων του ομαδικού συνταξιοδοτικού, ως παραγωγική δαπάνη




Ειδικά προγράμματα Νομικής Προστασίας Επιχειρήσεων.
  • Πρόγραμμα διεκδίκησης ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Μειώστε τα κεφάλαια που σας οφείλουν και αυξήστε τα έσοδα σας 
  • Πρόγραμμα ασφάλισης μελών Δ.Σ.
Διεκδίκηση αξιώσεων αποζημίωσης λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης ασφαλισμένου μέλους του Δ.Σ. με ανώτατο όριο διεκδικούμενης αποζημίωσης τα 200.000,00 € ή 400.000,00 € αντίστοιχα.
*Διεκδίκηση αξιώσεων αποζημίωσης για πρόκληση σωματικών βλαβών από υπαιτιότητα τρίτου σε βάρος του μέλους του Δ.Σ. (π.χ. κατά τη διάρκεια ταξιδίων με οποιοδήποτε μέσο).
*Υποβολή μηνύσεων κατά τρίτων για συκοφαντική δυσφήμιση ή ψευδή καταμήνυση σε βάρος μέλους του Δ.Σ.
 *Υπεράσπιση μέλους του Δ.Σ. σε ποινικά δικαστήρια λόγω εξ αμελείας παραβάσεων ποινικών διατάξεων
Είμαστε πρόθυμοι και έτοιμοι να συνεργαστούμε. Αν θα θέλατε και εσείς να μάθετε πως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι, στείλτε μας ένα e-mail και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
Άλλωστε, μια γνωριμία, δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν. 
Στείλτε μας e-mail για συνάντηση.info@1axia.gr2130212333   www.1axia.gr




Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΩΝ Κ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΠΟΡ ΑΠΟ ΤΗ 1ΑΧΙΑ

ελευταίες μέρες για τους φίλους του Ski !!
Στα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας υπάρχει ακόμα χιόνι αλλά όχι για πολύ ακόμα ! Σύμφωνα με το snowreport.gr  τα πιο πολυσύχναστα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας είναι σε πλήρη λειτουργία γεμάτα εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Ο καιρός μας έκανε την χάρη και κράτησε το χιόνι μέχρι την Άνοιξη, μπορεί και να σουβλίσουμε στις πίστες το Πάσχα. Η Άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για Ski, με πολύ καλές θερμοκρασίες, μεγαλύτερη ημέρα αλλά και ηλιοφάνεια. Από την άλλη όμως κρύβει και παγίδες λόγω του επιπέδου του χιονιού, τις ποιότητας που λιώνει κατά το μεσημεράκι αλλά και κρυφές πέτρες που παραμονεύουν. Το Ski είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα, με πολύ ωραίες εικόνες και γεμάτο συγκινήσεις από την μία αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνο, ακριβό και απρόβλεπτες καταστάσεις από την άλλη.
Το Ski Cover από την AXiA Travel Insurance έρχεται να καλύψει πολλές από αυτές τις απρόβλεπτες καταστάσεις, καλύπτοντας τον εξοπλισμό σας, την ενοικίαση εξοπλισμού σε περίπτωση απώλειας του δικού σας, το ski pass, το κλείσιμο της πίστας λόγω ομίχλης ή διαφόρων έντονων καιρικών φαινομένων, ακύρωση ή διακοπή του ταξιδιού με όριο τα 3.500€ συνολικού κόστους ταξιδιού, έκτακτες ιατρικές δαπάνες (τραυματισμός, αδιαθεσία, αποκατάσταση, νοσοκομειακή περίθαλψη κοκ) μέχρι 6.000.000€, έκτακτη οδοντιατρική θεραπεία 250€, νομικές δαπάνες 19.000€, με κόστος 30€.
Οργανώστε το ταξίδι σας, ονειρευτείτε την πραγματοποίησή του και κρατήστε την διάθεσή σας ! Αφήστε τις απρόβλεπτες καταστάσεις στο Ski Cover.
Οι άνθρωποι της 1ΑΧΙΑΣ είναι πάντα δίπλας Διαθέσιμοι κ Αξιόπιστοι να σας καλύψουν κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη πριν,κατα τη διάρκεια κ μετά το ταξίδι σας.
Για εμάς ο άνθρωπος είναι η 1ΑΧΙΑ  
Επικοινωνείστε μαζί μας 2130212333 κ www.1axia.gr








ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Κ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΠΟΡ

ελευταίες μέρες για τους φίλους του Ski !!
Στα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας υπάρχει ακόμα χιόνι αλλά όχι για πολύ ακόμα ! Σύμφωνα με το snowreport.gr  τα πιο πολυσύχναστα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας είναι σε πλήρη λειτουργία γεμάτα εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Ο καιρός μας έκανε την χάρη και κράτησε το χιόνι μέχρι την Άνοιξη, μπορεί και να σουβλίσουμε στις πίστες το Πάσχα. Η Άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για Ski, με πολύ καλές θερμοκρασίες, μεγαλύτερη ημέρα αλλά και ηλιοφάνεια. Από την άλλη όμως κρύβει και παγίδες λόγω του επιπέδου του χιονιού, τις ποιότητας που λιώνει κατά το μεσημεράκι αλλά και κρυφές πέτρες που παραμονεύουν. Το Ski είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα, με πολύ ωραίες εικόνες και γεμάτο συγκινήσεις από την μία αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνο, ακριβό και απρόβλεπτες καταστάσεις από την άλλη.
Το Ski Cover από την AXiA Travel Insurance έρχεται να καλύψει πολλές από αυτές τις απρόβλεπτες καταστάσεις, καλύπτοντας τον εξοπλισμό σας, την ενοικίαση εξοπλισμού σε περίπτωση απώλειας του δικού σας, το ski pass, το κλείσιμο της πίστας λόγω ομίχλης ή διαφόρων έντονων καιρικών φαινομένων, ακύρωση ή διακοπή του ταξιδιού με όριο τα 3.500€ συνολικού κόστους ταξιδιού, έκτακτες ιατρικές δαπάνες (τραυματισμός, αδιαθεσία, αποκατάσταση, νοσοκομειακή περίθαλψη κοκ) μέχρι 6.000.000€, έκτακτη οδοντιατρική θεραπεία 250€, νομικές δαπάνες 19.000€, με κόστος 30€.
Οργανώστε το ταξίδι σας, ονειρευτείτε την πραγματοποίησή του και κρατήστε την διάθεσή σας ! Αφήστε τις απρόβλεπτες καταστάσεις στο Ski Cover.
Οι άνθρωποι της 1ΑΧΙΑΣ είναι πάντα δίπλας Διαθέσιμοι κ Αξιόπιστοι να σας καλύψουν κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη πριν,κατα τη διάρκεια κ μετά το ταξίδι σας.
Για εμάς ο άνθρωπος είναι η 1ΑΧΙΑ  
Επικοινωνείστε μαζί μας 2130212333 κ www.1axia.gr
Τ



ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ ''ΑΧΙΑ'' Κ 'ΠΡΟΝΟΜΙΑ'' ΑΠΟ ΤΗ 1ΑΧΙΑ

Οι διακοπές το Πάσχα για τους Έλληνες, είναι κατά κύριο λόγο οικογενειακή υπόθεση. Για τον λόγο αυτόν τα social media κατακλύζονται από προσφορές ταξιδιωτικών γραφείων με πακέτα σε διάφορες περιοχές και πόλεις της Ελλάδος. Επίσης, άπειρες είναι και οι συμβουλές προς εκείνους που δεν θέλουν να δεσμευτούν με ένα ταξιδιωτικό γραφείο, όπως για το πως θα κάνουμε εξοικονόμηση χρημάτων, πως θα κλείσουμε το καλύτερο ξενοδοχείο στην καλύτερη τιμή, που θα φάμε στον προορισμό μας, πως θα πακετάρουμε έξυπνα, ποια μέσα μαζικής μεταφοράς να χρησιμοποιήσουμε και πολλά άλλα χρήσιμα μεν αλλά…
Δεδομένου ότι όσοι πάμε διακοπές, πηγαίνουμε για περάσουμε καλά, να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την δουλειά μας, δεν σκεπτόμαστε αρνητικά, δεν σκεπτόμαστε το απρόβλεπτο. Έτσι λοιπόν κανείς δεν αναφέρεται στην Ταξιδιωτική Ασφάλεια. Ακόμα και τα Ταξιδιωτικά Γραφεία στον βωμό της πιο οικονομικής προσφοράς το περνάνε στα ψιλά γράμματα. Θέλοντας λοιπόν να πάω αντίθετα στο ρεύμα σκέφτηκα να σας παρουσιάσω ΕΓΩ ένα πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης με κάλυψη για την Ελλάδα !
Το Easter Holidays Cover λοιπόν, από την AXiA Travel Insurance, περιλαμβάνει κάλυψη ακύρωσης ή διακοπής του ταξιδιού σας μέχρι 3.500€ συνολικού ποσού, 6.000.000€ για έκτακτες ιατρικές και λοιπές δαπάνες, απώλεια αναχώρησης μέχρι 1.200€, απώλεια αποσκευών 1.800€, κλοπή χρημάτων 900€, απώλεια γυαλιών ηλίου 190€, αστική ευθύνη μέχρι 2.500.000€ και νομικές δαπάνες μέχρι 19.000€. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κοστίζει για 5 μέρες στην Ελλάδα 15€. Και ρωτάω τώρα εγώ, είναι τόσο ακριβό ? Είναι ένα ποσό που δεν χωράει στον οικονομικό σας προϋπολογισμό για τις διακοπές του Πάσχα, όπου και να πάτε, είτε στο χωριό σας είτε σε κάποιο ξενοδοχείο σε κάποιο μέρος της πανέμορφης χώρας μας ? Αξίζει να ρισκάρετε να χάσετε τα χρήματα που θα δώσετε είτε ως προκαταβολή είτε ως εξόφληση σε περίπτωση που κλείσετε ένα πακέτο διακοπών από κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο ? Είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν ακόμα και αν αρρωστήσετε την τελευταία στιγμή εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή εκείνος/η που θα ταξιδέψετε μαζί ? Με το Easter Cover ρισκάρετε να χάσετε 15€. Εμένα πάντως μου φαίνεται καλό deal !!
Ότι και να κάνετε, ότι και να αποφασίσετε καλά να περάσετε !!
Smart Tip: Όλοι γνωρίζουμε ότι κάποια ξενοδοχεία ή αεροπορικές εταιρείες κάνοντας earlybooking προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε καλύτερες τιμές. Η κάλυψη της ακύρωσης του συγκεκριμένου προγράμματος, θα σας βοηθήσει να κλείσετε νωρίτερα αυτό το πακέτο ή το  ξενοδοχείο ή τα εισιτήρια ελαχιστοποιώντας το ρίσκο να χάσετε τα χρήματα σας σε περίπτωση που συμβεί κάτι απρόβλεπτο !!


Οι άνθρωποι της 1ΑΧΙΑΣ είναι πάντα δίπλας Διαθέσιμοι κ Αξιόπιστοι να σας καλύψουν κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη πριν,κατα τη διάρκεια κ μετά το ταξίδι σας.
Για εμάς ο άνθρωπος είναι η 1ΑΧΙΑ  
Επικοινωνείστε μαζί μας 2130212333 κ www.1axia.gr






Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΧΙΑ Κ ΠΡΟΝΟΜΙΑ..!!








Ασφάλιση Υγείας απο τη 1ΑΧΙΑ με 1ευρώ ημερησίως

Η Ασφάλιση Υγείας στη 1ΑΧΙΑ ..έχει ιδιαίτερη ''Αξία' κ μοναδικά ''προνόμια'
είναι μια μοναδική εμπειρία ,με γνώση,με επιλογές,με συνδιασμό  καλύψεων,με τεχνογνωσία .
Η  ΥΓΕΙΑ  είναι το πολυτιμότερο   αγαθό της Ζωής!
Εδώ προτείνουμε μια λύση οικονομικά προσιτή για όλους.

1] Οριο κάλυψης 500.000 ευρώ 

2]Παγκόσμια κάλυψη 100% Ελλάδα κ Εύρωπη κ 80% στο εξωτερικό

3]Κάλυψη 100%των έκτακτων περιστατικών

4]Ατομική κάρτα Υγείας υγείας

5]Δωρεάν ετήσιο ιατρικό check-up

6]Δυνατότητα συμμετοχής του ασφαλιστικού φορέα

7] 24ωρη εξυπηρέτηση

8] Εξειδικευμένο call center

9]Aσφαλιστικός Σύμβουλος κ γραφείο διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουν κ να προτείνουν

10]Όλα τα παραπάνω με 1 ευρώ τη μέρα κ δώρο ο ''κουμπαράς'' για την αποταμίυση του[λιγότερο απο τσίχλες] 40ρη

καλέστε μας στο 2130212333 κ www.1axia.gr